Nabeschouwing Sporting Braga - Brondby (3-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 15 augustus 2019 - 20:45 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Sporting Braga het donderdag 15 augustus 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Brondby. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Braga in Braga.

Via de Sporting Braga - Brondby live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Braga - Brondby (3-1)

Het Europa League duel tussen Sporting Braga en Brondby is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Eskov geëindigd in een 3-1 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door J. Palhinha, waarmee Sporting Braga met 1-0 de leiding nam. Sporting Braga vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Horta op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 66e minuut was de ideale kans voor Sporting Braga om te scoren. W. Eduardo was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef.

In de 66e minuut volgde een derde treffer van Sporting Braga, waarmee J. Palhinha zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na 85 minuten deed P. Bjur iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Brøndby werd verkleind tot 3-1.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Sporting Braga.

LIVE Sporting Braga - Brondby 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Braga - Brondby teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt J. Palhinha Sporting Braga 1-0
35' Gele kaart Brøndby Gele kaart voor T. B. Borkeeiet Brøndby
41' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt A. Horta Sporting Braga 2-0
47' Wissel Brøndby Wissel K. Fisker voor D. Kaiser Brøndby
47' Wissel Brøndby Wissel A. Erceg voor K. Wilczek Brøndby
54' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Caju Sporting Braga
58' Wissel Sporting Braga Wissel Xadas voor A. Horta Sporting Braga
66' Gele kaart Brøndby Gele kaart voor S. Hedlund Brøndby
66' Penalty gemist Sporting Braga Penalty gemist W. Eduardo Sporting Braga
66' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt J. Palhinha Sporting Braga 3-0
67' Wissel Sporting Braga Wissel Trincao voor W. Eduardo Sporting Braga
70' Wissel Sporting Braga Wissel Tormena voor Pablo Sporting Braga
73' Wissel Brøndby Wissel P. Bjur voor S. Hedlund Brøndby
85' Doelpunt Brøndby Doelpunt P. Bjur met assist van J. Lindstrom Brøndby 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Braga - Brondby
Opstellingen Sporting Braga - Brondby
De opstellingen van Sporting Braga en Brondby zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Braga gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Brondby zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.