Nabeschouwing Sporting CP - Rosenborg (1-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 24 oktober 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Sporting CP het donderdag 24 oktober 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Rosenborg. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio José Alvalade in Lisboa.

Via de Sporting CP - Rosenborg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting CP - Rosenborg (1-0)

Het Europa League duel tussen Sporting CP en Rosenborg is onder leiding van scheidsrechter Lawrence Visser geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 70e minuut door Y. Bolasie, waarmee Sporting CP met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Sporting CP dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Sporting CP uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Sporting CP - Rosenborg 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting CP - Rosenborg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor S. Coates Sporting CP
64' Wissel Sporting CP Wissel P. Mendes voor L. Phellype Sporting CP
64' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor L. Vietto Sporting CP
70' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Y. Bolasie Sporting CP 1-0
75' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor V. Rosier Sporting CP
75' Wissel Rosenborg Wissel A. Konradsen voor B. Akintola Rosenborg
81' Wissel Rosenborg Wissel P. A. Helland voor G. Asen Rosenborg
81' Wissel Rosenborg Wissel B. Johnsen voor S. Adegbenro Rosenborg
85' Wissel Sporting CP Wissel C. Borja voor L. Vietto Sporting CP
88' Wissel Sporting CP Wissel Eduardo Henrique voor Wendel Sporting CP
92' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor P. A. Helland Rosenborg
93' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor M. Jensen Rosenborg
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting CP - Rosenborg
Opstellingen Sporting CP - Rosenborg
De opstellingen van Sporting CP en Rosenborg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting CP gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rosenborg zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting CP - Rosenborg

Sporting CP en Rosenborg spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lawrence Visser en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sporting CP en Rosenborg elkaar treffen in de Europa League.

Winst Sporting CP 0
Winst Rosenborg 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sporting CP op een 2e positie staat, terwijl we Rosenborg terugvinden op de 4e plaats.