Nabeschouwing Thun - Spartak Moskva (2-3) || Europa League 2019/2020

Donderdag 8 augustus 2019 - 19:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Thun het donderdag 8 augustus 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Spartak Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Stockhorn Arena in Thun.

Via de Thun - Spartak Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Thun - Spartak Moskva (2-3)

Het Europa League duel tussen Thun en Spartak Moskva is onder leiding van scheidsrechter Irfan Peljto geëindigd in een 2-3 overwinning voor Spartak Moskva. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door E. Ponce, waarmee Spartak Moskva met 0-1 de leiding nam. Spartak Moskva vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Z. Bakaev op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 52e minuut wist Thun de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via N. Hefti.

Na 59 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Rapp de 2-2 maakte voor Thun. Spartak Moskva kreeg een penalty toegewezen in de 66e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond A. Schurrle die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 2-2 tussenstand op het scorebord bleef staan. Spartak Moskva kwam op voorsprong nadat Z. Bakaev de 2-3 wist te maken na 73 minuten.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Irfan Peljto en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Spartak Moskva.

LIVE Thun - Spartak Moskva 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Thun - Spartak Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Thun Gele kaart voor B. Stillhart Thun
22' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt E. Ponce met assist van R. Mirzov Spartak Moskva 0-1
29' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Z. Bakaev Spartak Moskva 0-2
46' Wissel Thun Wissel M. Tosetti voor R. Munsy Thun
50' Gele kaart Thun Gele kaart voor N. Havenaar Thun
52' Doelpunt Thun Doelpunt N. Hefti Thun 1-2
58' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor A. Maksimenko Spartak Moskva
59' Doelpunt Thun Doelpunt S. Rapp met assist van M. Tosetti Thun 2-2
60' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Schurrle voor J. Ananidze Spartak Moskva
66' Penalty gemist Spartak Moskva Penalty gemist A. Schurrle Spartak Moskva
72' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Tashaev voor R. Mirzov Spartak Moskva
73' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Z. Bakaev met assist van A. Schurrle Spartak Moskva 2-3
77' Wissel Thun Wissel D. Salanovic voor S. Joss Thun
87' Wissel Spartak Moskva Wissel L. Melgarejo voor Z. Bakaev Spartak Moskva
93' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor S. Gigot Spartak Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Thun - Spartak Moskva
Opstellingen Thun - Spartak Moskva
De opstellingen van Thun en Spartak Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Thun gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Spartak Moskva zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.