Nabeschouwing Tobol - Jeunesse d'Esch (1-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 18 juli 2019 - 14:00 uur



In de Europa League 2019/2020 neemt Tobol het donderdag 18 juli 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Jeunesse d'Esch. De wedstrijd wordt gespeeld in Astana Arena in Nur-Sultan.

Via de Tobol - Jeunesse d'Esch live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tobol - Jeunesse d'Esch (1-1)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen Tobol en Jeunesse d'Esch geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van H. Meddour zette Tobol op een 1-0 voorsprong in de 22e minuut van de wedstrijd. Een benutte penalty van M. Arslan in de 59e minuut zorgde er even later voor dat Jeunesse d'Esch weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Tobol - Jeunesse d'Esch
Goals
1
1
Balbezit
67%
33%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
16
6
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
154
99
Gevaarlijke aanvallen
116
46
Corners
11
1
Wissels
3
2
LIVE Tobol - Jeunesse d'Esch 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tobol - Jeunesse d'Esch teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
22' Eigen doelpunt Tobol Eigen doelpunt H. Meddour Tobol 1-0
29' Gele kaart Tobol Gele kaart voor A. Nurgaliyev Tobol
59' Penalty Jeunesse d'Esch Penalty M. Arslan Jeunesse d'Esch 1-1
62' Wissel Tobol Wissel R. Valiullin voor D. Miroshnichenko Tobol
65' Gele kaart Tobol Gele kaart voor B. Turysbek Tobol
67' Wissel Tobol Wissel M. Fedin voor B. Turysbek Tobol
71' Gele kaart Jeunesse d'Esch Gele kaart voor M. Arslan Jeunesse d'Esch
71' Wissel Jeunesse d'Esch Wissel Y. Makota voor M. Arslan Jeunesse d'Esch
79' Wissel Jeunesse d'Esch Wissel M. Clayton voor S. D. De Jeunesse d'Esch
81' Wissel Tobol Wissel M. Gordejchuk voor A. Nurgaliyev Tobol
85' Gele kaart Jeunesse d'Esch Gele kaart voor M. Clayton Jeunesse d'Esch
90' Gele kaart Jeunesse d'Esch Gele kaart voor A. Fiorani Jeunesse d'Esch
Video hoogtepunten en samenvatting Tobol - Jeunesse d'Esch
Opstellingen Tobol - Jeunesse d'Esch
De opstellingen van Tobol en Jeunesse d'Esch zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tobol gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Jeunesse d'Esch zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Wissels Jeunesse d'Esch
# Speler Pos.
17
26 Lucas Fox K
19 Brandon Soares Rosa V
3 Clayton de Sousa Moreira V
11 Yannick Makota Ngalle M
10 Andrea Deidda A
Voorbeschouwing Tobol - Jeunesse d'Esch

Tobol en Jeunesse d'Esch spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manolis Skoulas en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Tobol en Jeunesse d'Esch in de Europa League vond plaats op 10 juli 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Tobol 0
Winst Jeunesse d'Esch 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Tobol - Jeunesse d'Esch Opstelling Tobol Opstelling Jeunesse d'Esch Live Tobol - Jeunesse d'Esch Live Tobol - Jeunesse d'Esch kijken Tobol - Jeunesse d'Esch kijken Live Tobol - Jeunesse d'Esch stream Tobol - Jeunesse d'Esch Fox Sports Nabeschouwing Tobol - Jeunesse d'Esch Uitslag Tobol - Jeunesse d'Esch Statistieken Tobol - Jeunesse d'Esch Europa League 2019/2020 Tobol - Jeunesse d'Esch wedden Tobol - Jeunesse d'Esch gokken Tobol - Jeunesse d'Esch Unibet