Nabeschouwing Young Boys - Feyenoord (2-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 24 oktober 2019 - 18:55 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Young Boys het donderdag 24 oktober 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in STADE DE SUISSE Wankdorf Bern in Bern.

Via de Young Boys - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Young Boys - Feyenoord (2-0)

Het Europa League duel tussen Young Boys en Feyenoord is onder leiding van scheidsrechter Jakob Kehlet geëindigd in een 2-0 overwinning voor Young Boys. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 14 minuten. R. Assale maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Young Boys vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 28e minuut mocht er opnieuw een penalty genomen worden. Dit keer was het J. P. Nsame van Young Boys die achter de bal ging staan en raak schoot voor de 2-0.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Young Boys.

LIVE Young Boys - Feyenoord 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Young Boys - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor Edgar Ie Feyenoord
14' Penalty Young Boys Penalty R. Assale Young Boys 1-0
27' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor K. Vermeer Feyenoord
28' Penalty Young Boys Penalty J. P. Nsame Young Boys 2-0
37' Wissel Feyenoord Wissel Botteghin voor Edgar Ie Feyenoord
39' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor F. Sorensen Young Boys
42' Wissel Young Boys Wissel G. Gaudino voor F. Lustenberger Young Boys
66' Wissel Young Boys Wissel N. Burgy voor R. Assale Young Boys
69' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor L. Fer Feyenoord
74' Wissel Feyenoord Wissel L. Narsingh voor O. Kokcu Feyenoord
81' Wissel Feyenoord Wissel R. Haps voor T. Malacia Feyenoord
86' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor S. Berghuis Feyenoord
86' Wissel Young Boys Wissel U. Garcia voor C. Fassnacht Young Boys
88' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor R. Haps Feyenoord
Video hoogtepunten en samenvatting Young Boys - Feyenoord
Opstellingen Young Boys - Feyenoord
De opstellingen van Young Boys en Feyenoord zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Young Boys gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Feyenoord zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Young Boys - Feyenoord

Young Boys en Feyenoord spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jakob Kehlet en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Young Boys en Feyenoord elkaar treffen in de Europa League.

Winst Young Boys 0
Winst Feyenoord 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Young Boys op een 2e positie staat, terwijl we Feyenoord terugvinden op de 1e plaats.