Nabeschouwing Zeta - MOL Vidi (1-5) || Europa League 2019/2020

Donderdag 11 juli 2019 - 20:30 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Zeta het donderdag 11 juli 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen MOL Vidi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Pod Goricom in Podgorica.

Via de Zeta - MOL Vidi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zeta - MOL Vidi (1-5)

Het Europa League duel tussen Zeta en MOL Vidi is onder leiding van scheidsrechter Giorgi Vadatchkoria geëindigd in een 1-5 overwinning voor MOL Vidi. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. MOL Fehérvár kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van L. Nego. MOL Fehérvár vergrootte in de 12e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Nego op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 17e minuut wist Zeta de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via B. Goranović.

Na 23 minuten werd de voorsprong voor MOL Fehérvár vergroot nadat L. Nego de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 87e minuut nadat R. Juhász namens MOL Fehérvár de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 93e minuut en kwam op naam te staan van MOL Fehérvár speler S. Huszti, die daarmee tekende voor de 1-5.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Giorgi Vadatchkoria bij een 1-5 eindstand in het voordeel van MOL Vidi.

LIVE Zeta - MOL Vidi 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zeta - MOL Vidi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt MOL Fehérvár Doelpunt L. Nego MOL Fehérvár 0-1
12' Doelpunt MOL Fehérvár Doelpunt L. Nego MOL Fehérvár 0-2
17' Doelpunt Zeta Doelpunt B. Goranović Zeta 1-2
23' Doelpunt MOL Fehérvár Doelpunt L. Nego MOL Fehérvár 1-3
59' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor M. Pátkai MOL Fehérvár
60' Wissel Zeta Wissel A. Yamoah voor S. Vukcevic Zeta
61' Wissel MOL Fehérvár Wissel I. Petryak voor M. Patkai MOL Fehérvár
64' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor B. Nikolov MOL Fehérvár
64' Wissel MOL Fehérvár Wissel S. Huszti voor G. Milanov MOL Fehérvár
76' Wissel Zeta Wissel L. Lambulic voor S. Krstovic Zeta
80' Wissel MOL Fehérvár Wissel M. Futacs voor M. Scepovic MOL Fehérvár
87' Doelpunt MOL Fehérvár Doelpunt R. Juhász MOL Fehérvár 1-4
92' Gele kaart Zeta Gele kaart voor Z. Ceklić Zeta
93' Doelpunt MOL Fehérvár Doelpunt S. Huszti MOL Fehérvár 1-5
Video hoogtepunten en samenvatting Zeta - MOL Vidi
Opstellingen Zeta - MOL Vidi
De opstellingen van Zeta en MOL Vidi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zeta gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en MOL Vidi zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.