Nabeschouwing Barking - Aveley (2-1) || FA Cup

Vrijdag 23 augustus 2019 - 20:45 uur

In de FA Cup neemt Barking het vrijdag 23 augustus 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Aveley. De wedstrijd wordt gespeeld in Mayesbrook Park in Dagenham, Essex.

Via de Barking - Aveley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barking - Aveley (2-1)

Het FA Cup duel tussen Barking en Aveley is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Barking. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Barking - Aveley
Goals
2
1
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
12
16
Schoten op doel
6
6
Aanvallen
95
74
Gevaarlijke aanvallen
69
47
Corners
5
3
Wissels
2
3
LIVE Barking - Aveley 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barking - Aveley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Opstellingen Barking - Aveley

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Barking - Aveley

Barking en Aveley spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de FA Cup.

Het is voor het eerst dat Barking en Aveley elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst Barking 0
Winst Aveley 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Barking - Aveley Opstelling Barking Opstelling Aveley Live Barking - Aveley Live Barking - Aveley kijken Barking - Aveley kijken Live Barking - Aveley stream Barking - Aveley Fox Sports Nabeschouwing Barking - Aveley Uitslag Barking - Aveley Statistieken Barking - Aveley FA Cup 2019/2020 Barking - Aveley wedden Barking - Aveley gokken Barking - Aveley Unibet