Nabeschouwing Bromley - Bristol Rovers (0-1) || FA Cup 2019/2020

Dinsdag 19 november 2019 - 20:45 uur



In de FA Cup 2019/2020 neemt Bromley het dinsdag 19 november 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in The H2T Group Stadium in London.

Via de Bromley - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bromley - Bristol Rovers (0-1)

Het FA Cup duel tussen Bromley en Bristol Rovers is onder leiding van scheidsrechter Chris Pollard geëindigd in een 0-1 overwinning voor Bristol Rovers. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Bristol Rovers kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van J. Clarke-Harris. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Bristol Rovers.

Wedstrijdstatistieken Bromley - Bristol Rovers
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
13
4
Schoten op doel
3
1
Aanvallen
72
81
Gevaarlijke aanvallen
63
33
Overtredingen
16
17
Buitenspel
2
2
Corners
6
2
Wissels
3
2
LIVE Bromley - Bristol Rovers 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bromley - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt J. Clarke-Harris met assist van O. Clarke Bristol Rovers 0-1
59' Wissel Bristol Rovers Wissel A. Rodman voor M. Little Bristol Rovers
65' Gele kaart Bromley Gele kaart voor F. Raymond Bromley
70' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor R. Menayese Bristol Rovers
70' Wissel Bromley Wissel R. Edmonds-Green voor F. Raymond Bromley
72' Wissel Bristol Rovers Wissel V. Adeboyejo voor T. Nichols Bristol Rovers
89' Wissel Bromley Wissel M. Klass voor J. Rees Bromley
89' Wissel Bromley Wissel A. Mekki voor R. Hackett-Fairchild Bromley
93' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor J. Clarke-Harris Bristol Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Bromley - Bristol Rovers
Opstellingen Bromley - Bristol Rovers
De opstellingen van Bromley en Bristol Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bromley gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bristol Rovers zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Wissels Bromley
# Speler Pos.
14 Ollie Tanner
28 Tarek Najia K
12 Alan Dunne V
26 Rarmani Edmonds-Green V
11 Adam Mekki M
15 Michael Klass M
4 Jordan Higgs M
Formatie 3-5-2
Wissels Bristol Rovers
# Speler Pos.
31 Alexis André K
18 Michael Kelly V
33 Alex Rodman M
6 Edward Upson M
17 Tyler Smith A
23 Kyle Bennett A
29 Victor Adeboyejo A
Voorbeschouwing Bromley - Bristol Rovers

Bromley en Bristol Rovers spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chris Pollard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bromley en Bristol Rovers in de FA Cup vond plaats op 10 november 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Bromley 0
Winst Bristol Rovers 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
Bromley - Bristol Rovers Opstelling Bromley Opstelling Bristol Rovers Live Bromley - Bristol Rovers Live Bromley - Bristol Rovers kijken Bromley - Bristol Rovers kijken Live Bromley - Bristol Rovers stream Bromley - Bristol Rovers Fox Sports Nabeschouwing Bromley - Bristol Rovers Uitslag Bromley - Bristol Rovers Statistieken Bromley - Bristol Rovers FA Cup 2019/2020 Bromley - Bristol Rovers wedden Bromley - Bristol Rovers gokken Bromley - Bristol Rovers Unibet