Nabeschouwing Gillingham - Doncaster Rovers (3-0) || FA Cup 2019/2020

Zondag 1 december 2019 - 15:00 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Gillingham het zondag 1 december 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Doncaster Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Star Meadow Sports Club in Gillingham.

Via de Gillingham - Doncaster Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gillingham - Doncaster Rovers (3-0)

Het FA Cup duel tussen Gillingham en Doncaster Rovers is onder leiding van scheidsrechter Darren Handley geëindigd in een 3-0 overwinning voor Gillingham. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door M. Byrne, waarmee Gillingham met 1-0 de leiding nam. Gillingham vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Lee op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut volgde een derde treffer van Gillingham, waarmee B. Hanlan zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Darren Handley, waardoor Gillingham een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Gillingham - Doncaster Rovers 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gillingham - Doncaster Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Gillingham Doelpunt M. Byrne Gillingham 1-0
15' Doelpunt Gillingham Doelpunt O. Lee Gillingham 2-0
65' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor B. Halliday Doncaster Rovers
68' Doelpunt Gillingham Doelpunt B. Hanlan Gillingham 3-0
72' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor J. Wright Doncaster Rovers
82' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor R. Bingham Doncaster Rovers
91' Wissel Gillingham Wissel M. Willock voor B. Hanlan Gillingham
96' Wissel Gillingham Wissel M. Ndjoli voor M. Mandron Gillingham
Video hoogtepunten en samenvatting Gillingham - Doncaster Rovers
Opstellingen Gillingham - Doncaster Rovers
De opstellingen van Gillingham en Doncaster Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gillingham gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Doncaster Rovers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.