Nabeschouwing Hayes & Yeading United - Oxford United (0-2) || FA Cup 2019/2020

Zondag 10 november 2019 - 15:15 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Hayes & Yeading United het zondag 10 november 2019 om 15:15 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in The SKYex Community Stadium in London.

Via de Hayes & Yeading United - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hayes & Yeading United - Oxford United (0-2)

Het FA Cup duel tussen Hayes & Yeading United en Oxford United is onder leiding van scheidsrechter Darren Handley geëindigd in een 0-2 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door S. Long, waarmee Oxford United met 0-1 de leiding nam. Oxford United vergrootte in de 69e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Hall op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Oxford United.

LIVE Hayes & Yeading United - Oxford United 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hayes & Yeading United - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Hayes & Yeading United Gele kaart voor O. Rowe Hayes & Yeading United
29' Doelpunt Oxford United Doelpunt S. Long Oxford United 0-1
46' Wissel Hayes & Yeading United Wissel T. Little voor O. Rowe Hayes & Yeading United
46' Wissel Hayes & Yeading United Wissel C. Toomey voor S. Donnelly Hayes & Yeading United
68' Wissel Oxford United Wissel R. Hall voor A. Forde Oxford United
69' Doelpunt Oxford United Doelpunt R. Hall Oxford United 0-2
75' Wissel Oxford United Wissel M. Sykes voor S. Baptiste Oxford United
85' Wissel Hayes & Yeading United Wissel L. Della Verde voor J. Cook Hayes & Yeading United
85' Gele kaart Hayes & Yeading United Gele kaart voor L. Della Verde Hayes & Yeading United
92' Wissel Oxford United Wissel D. Agyei voor M. Taylor Oxford United
Video hoogtepunten en samenvatting Hayes & Yeading United - Oxford United
Opstellingen Hayes & Yeading United - Oxford United
De opstellingen van Hayes & Yeading United en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hayes & Yeading United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Oxford United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.