Nabeschouwing Hereford - Tamworth (0-0) (3-1 na strafschoppen) || FA Cup

Dinsdag 8 oktober 2019 - 20:45 uur

In de FA Cup neemt Hereford het dinsdag 8 oktober 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Tamworth. De wedstrijd wordt gespeeld in Edgar Street Athletic Ground in Hereford, Herefordshire.

Via de Hereford - Tamworth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hereford - Tamworth (0-0) (3-1 na strafschoppen)

Het FA Cup duel tussen Hereford en Tamworth is geëindigd in een overwinning voor Hereford. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Hereford het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 3-1 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Wedstrijdstatistieken Hereford - Tamworth
LIVE Hereford - Tamworth 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hereford - Tamworth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Opstellingen Hereford - Tamworth

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Hereford - Tamworth

Hereford en Tamworth spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de FA Cup.

Het is voor het eerst dat Hereford en Tamworth elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst Hereford 0
Winst Tamworth 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Hereford - Tamworth Opstelling Hereford Opstelling Tamworth Live Hereford - Tamworth Live Hereford - Tamworth kijken Hereford - Tamworth kijken Live Hereford - Tamworth stream Hereford - Tamworth Fox Sports Nabeschouwing Hereford - Tamworth Uitslag Hereford - Tamworth Statistieken Hereford - Tamworth FA Cup 2019/2020 Hereford - Tamworth wedden Hereford - Tamworth gokken Hereford - Tamworth Unibet