Nabeschouwing Leatherhead - Lewes (2-2) || FA Cup 2019/2020

Zaterdag 7 september 2019 - 16:00 uur



In de FA Cup 2019/2020 neemt Leatherhead het zaterdag 7 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lewes. De wedstrijd wordt gespeeld in Fetcham Grove in Leatherhead.

Via de Leatherhead - Lewes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leatherhead - Lewes (2-2)

De FA Cup 2019/2020 wedstrijd tussen Leatherhead en Lewes geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Leatherhead - Lewes
Goals
2
2
LIVE Leatherhead - Lewes 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leatherhead - Lewes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Leatherhead - Lewes
Opstellingen Leatherhead - Lewes

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Leatherhead - Lewes

Leatherhead en Lewes spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de FA Cup.

Het is voor het eerst dat Leatherhead en Lewes elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst Leatherhead 0
Winst Lewes 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leatherhead op een 1e positie staat, terwijl we Lewes terugvinden op de 2e plaats.

Tags
Leatherhead - Lewes Opstelling Leatherhead Opstelling Lewes Live Leatherhead - Lewes Live Leatherhead - Lewes kijken Leatherhead - Lewes kijken Live Leatherhead - Lewes stream Leatherhead - Lewes Fox Sports Nabeschouwing Leatherhead - Lewes Uitslag Leatherhead - Lewes Statistieken Leatherhead - Lewes FA Cup 2019/2020 Leatherhead - Lewes wedden Leatherhead - Lewes gokken Leatherhead - Lewes Unibet