Nabeschouwing Peterborough United - Dover Athletic (3-0) || FA Cup 2019/2020

Zondag 1 december 2019 - 15:00 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Peterborough United het zondag 1 december 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Dover Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in London Road Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Dover Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Dover Athletic (3-0)

Het FA Cup duel tussen Peterborough United en Dover Athletic is onder leiding van scheidsrechter Brett Huxtable geëindigd in een 3-0 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door I. Toney, waarmee Peterborough United met 1-0 de leiding nam. Peterborough United vergrootte in de 79e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Kent op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut volgde een derde treffer van Peterborough United, waarmee M. Eisa zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Brett Huxtable, waardoor Peterborough United een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Peterborough United - Dover Athletic 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Dover Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Peterborough United Doelpunt I. Toney Peterborough United 1-0
35' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor M. Beevers Peterborough United
38' Gele kaart Dover Athletic Gele kaart voor K. Cumberbatch Dover Athletic
65' Wissel Dover Athletic Wissel N. LGhoul voor J. Reason Dover Athletic
67' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor L. Reed Peterborough United
67' Wissel Peterborough United Wissel A. Woodyard voor D. Butler Peterborough United
71' Wissel Dover Athletic Wissel R. Ratti voor R. Modeste Dover Athletic
75' Wissel Peterborough United Wissel N. Mason voor F. Blake-Tracey Peterborough United
79' Doelpunt Peterborough United Doelpunt F. Kent Peterborough United 2-0
82' Wissel Dover Athletic Wissel A. Jeffrey voor K. Cumberbatch Dover Athletic
82' Wissel Peterborough United Wissel S. Tasdemir voor M. Maddison Peterborough United
84' Doelpunt Peterborough United Doelpunt M. Eisa Peterborough United 3-0
90' Gele kaart Dover Athletic Gele kaart voor P. Rooney Dover Athletic
91' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor A. Woodyard Peterborough United
94' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor N. Mason Peterborough United
96' Gele kaart Dover Athletic Gele kaart voor J. Munns Dover Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Dover Athletic
Opstellingen Peterborough United - Dover Athletic
De opstellingen van Peterborough United en Dover Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Dover Athletic zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.