Nabeschouwing Shrewsbury Town - Mansfield Town (2-0) || FA Cup 2019/2020

Zaterdag 30 november 2019 - 16:00 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Shrewsbury Town het zaterdag 30 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Mansfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Greenhous Meadow in Shrewsbury.

Via de Shrewsbury Town - Mansfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shrewsbury Town - Mansfield Town (2-0)

Het FA Cup duel tussen Shrewsbury Town en Mansfield Town is onder leiding van scheidsrechter Andy Haines geëindigd in een 2-0 overwinning voor Shrewsbury Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor O. Norburn in de 60e minuut, waardoor Shrewsbury Town met een man minder kwam te staan. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 88 minuten was het D. Udoh die Shrewsbury Town op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Shrewsbury Town via een goal van B. Walker in de 95e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Shrewsbury Town.

LIVE Shrewsbury Town - Mansfield Town 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shrewsbury Town - Mansfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Mansfield Town Gele kaart voor C. Shaughnessy Mansfield Town
24' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor S. Golbourne Shrewsbury Town
34' Gele kaart Mansfield Town Gele kaart voor M. Preston Mansfield Town
60' Rode kaart Shrewsbury Town Rode kaart voor O. Norburn Shrewsbury Town
62' Wissel Shrewsbury Town Wissel S. Goss voor J. Cummings Shrewsbury Town
80' Wissel Mansfield Town Wissel M. Benning voor K. Pearce Mansfield Town
80' Wissel Mansfield Town Wissel O. Sterling-James voor A. Smith Mansfield Town
86' Wissel Shrewsbury Town Wissel B. Walker voor D. Edwards Shrewsbury Town
86' Wissel Shrewsbury Town Wissel D. Udoh voor F. Okenabirhie Shrewsbury Town
88' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt D. Udoh met assist van J. Laurent Shrewsbury Town 1-0
89' Wissel Mansfield Town Wissel O. Khan voor N. Maynard Mansfield Town
95' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt B. Walker Shrewsbury Town 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Shrewsbury Town - Mansfield Town
Opstellingen Shrewsbury Town - Mansfield Town
De opstellingen van Shrewsbury Town en Mansfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shrewsbury Town gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Mansfield Town zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.