Nabeschouwing Wrexham - Rochdale (0-0) || FA Cup 2019/2020

Zondag 10 november 2019 - 13:45 uur



In de FA Cup 2019/2020 neemt Wrexham het zondag 10 november 2019 om 13:45 uur in eigen huis op tegen Rochdale.

Via de Wrexham - Rochdale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wrexham - Rochdale (0-0)

De FA Cup 2019/2020 wedstrijd tussen Wrexham en Rochdale geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Wrexham en Rochdale gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Trevor Kettle niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Wrexham - Rochdale
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
13
11
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
70
87
Gevaarlijke aanvallen
42
49
Corners
6
7
Wissels
1
3
LIVE Wrexham - Rochdale 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wrexham - Rochdale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Wrexham Wissel M. Harris voor B. Tollitt Wrexham
55' Wissel Rochdale Wissel F. Tavares voor A. Morley Rochdale
67' Wissel Rochdale Wissel R. McLaughlin voor R. Pyke Rochdale
84' Wissel Rochdale Wissel C. Andrew voor M. Done Rochdale
87' Gele kaart Wrexham Gele kaart voor J. Jennings Wrexham
Video hoogtepunten en samenvatting Wrexham - Rochdale
Opstellingen Wrexham - Rochdale
De opstellingen van Wrexham en Rochdale zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wrexham gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rochdale zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Formatie 4-3-3
Wissels Rochdale
# Speler Pos.
12 Jay Lynch K
2 Ryan McLaughlin V
41 Luke Matheson V
35 Lewis Bradley M
38 Harrison Hopper M
37 Fabio Tavares A
9 Calvin Andrew A
Voorbeschouwing Wrexham - Rochdale

Wrexham en Rochdale spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Trevor Kettle en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Wrexham en Rochdale elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst Wrexham 0
Winst Rochdale 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wrexham op een 2e positie staat, terwijl we Rochdale terugvinden op de 1e plaats.

Tags
Wrexham - Rochdale Opstelling Wrexham Opstelling Rochdale Live Wrexham - Rochdale Live Wrexham - Rochdale kijken Wrexham - Rochdale kijken Live Wrexham - Rochdale stream Wrexham - Rochdale Fox Sports Nabeschouwing Wrexham - Rochdale Uitslag Wrexham - Rochdale Statistieken Wrexham - Rochdale FA Cup 2019/2020 Wrexham - Rochdale wedden Wrexham - Rochdale gokken Wrexham - Rochdale Unibet