Nabeschouwing Blackburn Rovers - Wrexham (4-1) || FA Cup 2023/2024

Maandag 29 januari 2024 - 20:30 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Blackburn Rovers het maandag 29 januari 2024 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Wrexham. De wedstrijd wordt gespeeld in Ewood Park in Blackburn.

Via de Blackburn Rovers - Wrexham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackburn Rovers - Wrexham (4-1)

Het FA Cup duel tussen Blackburn Rovers en Wrexham is onder leiding van scheidsrechter Andy Madley geëindigd in een 4-1 overwinning voor Blackburn Rovers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door Andy Cannon, waarmee Wrexham met 0-1 de leiding nam. Blackburn Rovers kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Sammie Szmodics, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 34e minuut zette Sam Gallagher zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Blackburn Rovers de leiding in de wedstrijd nam.

Na 46 minuten werd de voorsprong voor Blackburn Rovers vergroot nadat Sammie Szmodics de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 59e minuut wist Sondre Tronstad namens Blackburn Rovers de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Andy Madley en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Blackburn Rovers.

LIVE Blackburn Rovers - Wrexham 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackburn Rovers - Wrexham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Wrexham Doelpunt Andy Cannon met assist van Sam Dalby Wrexham 0-1
32' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt Sammie Szmodics met assist van Sam Gallagher Blackburn Rovers 1-1
34' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt Sam Gallagher met assist van Arnór Sigurdsson Blackburn Rovers 2-1
46' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt Sammie Szmodics met assist van Sondre Tronstad Blackburn Rovers 3-1
51' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor Jake Garrett Blackburn Rovers
59' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt Sondre Tronstad met assist van Sam Gallagher Blackburn Rovers 4-1
65' Wissel Blackburn Rovers Wissel Yasin Ayari voor Jake Garrett Blackburn Rovers
65' Wissel Blackburn Rovers Wissel Semir Telalović voor Sam Gallagher Blackburn Rovers
65' Wissel Blackburn Rovers Wissel Ben Chrisene voor Tyrhys Dolan Blackburn Rovers
69' Wissel Wrexham Wissel Jordan Tunnicliffe voor Eoghan OConnell Wrexham
69' Wissel Wrexham Wissel James Jones voor Andy Cannon Wrexham
69' Wissel Wrexham Wissel Jacob Mendy voor Ryan Barnett Wrexham
78' Wissel Wrexham Wissel Ollie Palmer voor Paul Mullin Wrexham
78' Wissel Wrexham Wissel Jake Bickerstaff voor Sam Dalby Wrexham
83' Wissel Blackburn Rovers Wissel Tom Atcheson voor Joe Rankin-Costello Blackburn Rovers
89' Wissel Blackburn Rovers Wissel Dilan Markanday voor Arnór Sigurdsson Blackburn Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Blackburn Rovers - Wrexham
Opstellingen Blackburn Rovers - Wrexham
De opstellingen van Blackburn Rovers en Wrexham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackburn Rovers gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Wrexham zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.