Nabeschouwing Watford - Southampton (1-1) || FA Cup 2023/2024

Zondag 28 januari 2024 - 15:00 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Watford het zondag 28 januari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Southampton. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road in Watford.

Via de Watford - Southampton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Southampton (1-1)

De FA Cup 2023/2024 wedstrijd tussen Watford en Southampton geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Watford kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Matheus Martins. Lange tijd leek het erop dat Southampton het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 89e minuut was het namelijk Stuart Armstrong die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Watford - Southampton 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Southampton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Southampton Gele kaart voor Mason Holgate Southampton
5' Doelpunt Watford Doelpunt Matheus Martins Watford 1-0
40' Gele kaart Southampton Gele kaart voor Carlos Alcaraz Southampton
45' Gele kaart Watford Gele kaart voor Giorgi Chakvetadze Watford
62' Wissel Watford Wissel Ken Sema voor Yaser Asprilla Watford
62' Wissel Watford Wissel James Morris voor Jamal Lewis Watford
63' Wissel Southampton Wissel Will Smallbone voor Shea Charles Southampton
63' Wissel Southampton Wissel Stuart Armstrong voor Joe Rothwell Southampton
63' Wissel Southampton Wissel Adam Armstrong voor Tyler Dibling Southampton
63' Wissel Southampton Wissel Ryan Fraser voor Ché Adams Southampton
76' Wissel Watford Wissel Emmanuel Dennis voor Matheus Martins Watford
76' Wissel Watford Wissel Thomas Ince voor Ismaël Koné Watford
78' Wissel Southampton Wissel Samuel Amo-Ameyaw voor Jayden Meghoma Southampton
86' Wissel Watford Wissel Ryan Porteous voor Giorgi Chakvetadze Watford
89' Doelpunt Southampton Doelpunt Stuart Armstrong Southampton 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Southampton
Opstellingen Watford - Southampton
De opstellingen van Watford en Southampton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Southampton zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.