Nabeschouwing Southampton - Watford (3-0) || FA Cup 2023/2024

Dinsdag 6 februari 2024 - 20:45 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Southampton het dinsdag 6 februari 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Watford. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Mary's Stadium in Southampton.

Via de Southampton - Watford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Southampton - Watford (3-0)

Het FA Cup duel tussen Southampton en Watford is onder leiding van scheidsrechter Darren Bond geëindigd in een 3-0 overwinning voor Southampton. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door Sékou Mara, waarmee Southampton met 1-0 de leiding nam. Southampton vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Sékou Mara op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 76e minuut volgde een derde treffer van Southampton, waarmee Ché Adams zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Darren Bond, waardoor Southampton een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Southampton - Watford 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Southampton - Watford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Southampton Gele kaart voor Will Smallbone Southampton
46' Gele kaart Watford Gele kaart voor James Morris Watford
49' Gele kaart Watford Gele kaart voor Giorgi Chakvetadze Watford
51' Gele kaart Southampton Gele kaart voor Tyler Dibling Southampton
52' Doelpunt Southampton Doelpunt Sékou Mara met assist van Ché Adams Southampton 1-0
53' Wissel Watford Wissel Jamal Lewis voor James Morris Watford
53' Wissel Watford Wissel Yaser Asprilla voor Ken Sema Watford
54' Wissel Watford Wissel Ryan Andrews voor Giorgi Chakvetadze Watford
58' Doelpunt Southampton Doelpunt Sékou Mara met assist van Ché Adams Southampton 2-0
60' Wissel Watford Wissel Ben Hamer voor Horacio Barrenechea Watford
65' Wissel Southampton Wissel Samuel Edozie voor Tyler Dibling Southampton
69' Gele kaart Watford Gele kaart voor Ryan Porteous Watford
69' Wissel Watford Wissel Vakoun Issouf Bayo voor Mileta Rajovic Watford
75' Gele kaart Watford Gele kaart voor Francisco Sierralta Watford
76' Doelpunt Southampton Doelpunt Ché Adams met assist van Joe Rothwell Southampton 3-0
77' Wissel Southampton Wissel Adam Armstrong voor Joe Rothwell Southampton
78' Wissel Southampton Wissel Stuart Armstrong voor Flynn Downes Southampton
78' Wissel Southampton Wissel Samuel Amo-Ameyaw voor Ché Adams Southampton
86' Gele kaart Southampton Gele kaart voor Samuel Edozie Southampton
87' Wissel Southampton Wissel Cameron Bragg voor Will Smallbone Southampton
87' Gele kaart Southampton Gele kaart voor Adam Armstrong Southampton
91' Wissel Watford Wissel Thomas Ince voor Ismaël Koné Watford
Video hoogtepunten en samenvatting Southampton - Watford
Opstellingen Southampton - Watford
De opstellingen van Southampton en Watford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Southampton gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Watford zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.