Nabeschouwing Club Brugge II - Waasland-Beveren (0-3) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zondag 22 oktober 2023 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Club Brugge II het zondag 22 oktober 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Waasland-Beveren. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge II - Waasland-Beveren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge II - Waasland-Beveren (0-3)

Het Eerste Divisie B duel tussen Club Brugge II en Waasland-Beveren is onder leiding van scheidsrechter Robin Vereijken geëindigd in een 0-3 overwinning voor Waasland-Beveren. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Sheldon Bateau, waarmee Waasland-Beveren met 0-1 de leiding nam. Waasland-Beveren vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jay-Dee Geusens op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Waasland-Beveren vervolgens op 0-3. Het was Goduine Koyalipou die vanaf 11 meter wist te scoren in de 59e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Robin Vereijken, waardoor Waasland-Beveren dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Club Brugge II - Waasland-Beveren 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge II - Waasland-Beveren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor Bryan Goncalves Waasland-Beveren
8' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt Sheldon Bateau met assist van Jakov Filipović Waasland-Beveren 0-1
22' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor Everton Luiz Waasland-Beveren
25' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor Jay-Dee Geusens Waasland-Beveren
46' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt Jay-Dee Geusens Waasland-Beveren 0-2
59' Penalty Waasland-Beveren Penalty Goduine Koyalipou Waasland-Beveren 0-3
61' Wissel Club Brugge II Wissel Benjamin Faraas voor Víctor Barberá Club Brugge II
61' Wissel Club Brugge II Wissel Tobias Lund Jensen voor Romeo Vermant  Club Brugge II
62' Wissel Club Brugge II Wissel Jano Willems voor Joel Ordóñez Club Brugge II
65' Wissel Waasland-Beveren Wissel Mathis Servais voor Jay-Dee Geusens Waasland-Beveren
65' Wissel Waasland-Beveren Wissel Gabriel Kyeremateng voor Taofeek Ismaheel Waasland-Beveren
71' Wissel Club Brugge II Wissel Alejandro Granados voor Laurens Goemaere Club Brugge II
75' Wissel Waasland-Beveren Wissel Yousef Salech voor Goduine Koyalipou Waasland-Beveren
75' Wissel Waasland-Beveren Wissel Tiago Cukur voor Anthony Limbombe Waasland-Beveren
78' Wissel Club Brugge II Wissel Sem Audoor voor Mohamed Salah Club Brugge II
79' Wissel Waasland-Beveren Wissel David Hrnčár voor Dries Wuytens Waasland-Beveren
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge II - Waasland-Beveren
Opstellingen Club Brugge II - Waasland-Beveren
De opstellingen van Club Brugge II en Waasland-Beveren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Club Brugge II - Waasland-Beveren

Club Brugge II en Waasland-Beveren treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robin Vereijken en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge II en Waasland-Beveren in de Eerste Divisie B vond plaats op 13 mei 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Waasland-Beveren. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Waasland-Beveren favoriet. 2 keer wist de ploeg van Club Brugge II te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Club Brugge II. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Club Brugge II 1
Winst Waasland-Beveren 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Club Brugge II op een 4e positie staat, terwijl we Waasland-Beveren terugvinden op de 15e plaats.