Nabeschouwing Deinze - KRC Genk II (3-2) || Eerste Divisie B 2023/2024

Vrijdag 20 oktober 2023 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Deinze het vrijdag 20 oktober 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen KRC Genk II. De wedstrijd wordt gespeeld in Burgermeester Van De Wiele Stadion in Deinze.

Via de Deinze - KRC Genk II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deinze - KRC Genk II (3-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen Deinze en KRC Genk II is onder leiding van scheidsrechter Tom Stevens geëindigd in een 3-2 overwinning voor Deinze. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deinze kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van Guillaume De Schryver. Deinze vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Teo Quintero op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 65e minuut volgde een derde treffer van Deinze, waarmee Guillaume De Schryver zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 70 minuten deed Victory Beniangba iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van KRC Genk II werd verkleind tot 3-1. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk KRC Genk II dat in de 86e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Thomas Claes de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tom Stevens bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Deinze.

LIVE Deinze - KRC Genk II 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deinze - KRC Genk II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Deinze Doelpunt Guillaume De Schryver met assist van Christophe Janssens Deinze 1-0
10' Gele kaart Deinze Gele kaart voor Alessio Staelens Deinze
15' Doelpunt Deinze Doelpunt Teo Quintero Deinze 2-0
15' Gele kaart KRC Genk II Gele kaart voor Kamiel Van De Perre KRC Genk II
36' Gele kaart Deinze Gele kaart voor Teo Quintero Deinze
46' Wissel KRC Genk II Wissel Noah Adedeji-Sternberg voor Kelvin John KRC Genk II
46' Wissel KRC Genk II Wissel Deniz Arabaci voor Alfred Caicedo KRC Genk II
46' Wissel KRC Genk II Wissel Thomas Claes voor Christian Akpan KRC Genk II
50' Gele kaart Deinze Gele kaart voor Kenneth Schuermans Deinze
65' Doelpunt Deinze Doelpunt Guillaume De Schryver met assist van Christophe Janssens Deinze 3-0
66' Wissel KRC Genk II Wissel Victory Beniangba voor Robin Mirisola KRC Genk II
66' Wissel KRC Genk II Wissel Cédric Nuozzi voor Konstantinos Karetsas KRC Genk II
70' Doelpunt KRC Genk II Doelpunt Victory Beniangba met assist van Cédric Nuozzi KRC Genk II 3-1
72' Wissel Deinze Wissel Jellert Van Landschoot voor Emilio Kehrer Deinze
78' Wissel Deinze Wissel Víctor Álvarez voor Christophe Janssens Deinze
84' Gele kaart Deinze Gele kaart voor Víctor Álvarez Deinze
86' Doelpunt KRC Genk II Doelpunt Thomas Claes met assist van Faissal Al Mazyani KRC Genk II 3-2
87' Wissel Deinze Wissel Souleymane Anne voor Guillaume De Schryver Deinze
Video hoogtepunten en samenvatting Deinze - KRC Genk II
Opstellingen Deinze - KRC Genk II
De opstellingen van Deinze en KRC Genk II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Deinze - KRC Genk II

Deinze en KRC Genk II treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tom Stevens en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deinze en KRC Genk II in de Eerste Divisie B vond plaats op 6 mei 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deinze. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Deinze favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl KRC Genk II slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Deinze 2
Winst KRC Genk II 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deinze op een 7e positie staat, terwijl we KRC Genk II terugvinden op de 9e plaats.