Nabeschouwing Dender - Club Brugge II (2-0) || Eerste Divisie B 2023/2024

Vrijdag 10 november 2023 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Dender het vrijdag 10 november 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Club Brugge II. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Roystadion in Denderleeuw.

Via de Dender - Club Brugge II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dender - Club Brugge II (2-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Dender en Club Brugge II is onder leiding van scheidsrechter Matonga Simonini geëindigd in een 2-0 overwinning voor Dender. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door Ali Akman, waarmee Dender met 1-0 de leiding nam. Dender vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ali Akman op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 71e minuut was de ideale kans voor Dender om te scoren. Bruny Nsimba was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Dender.

LIVE Dender - Club Brugge II 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dender - Club Brugge II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Wissel Dender Wissel Ali Akman voor Olivier Myny Dender
34' Doelpunt Dender Doelpunt Ali Akman met assist van Ridwane MBarki Dender 1-0
47' Gele kaart Dender Gele kaart voor Bruny Nsimba Dender
46' Wissel Club Brugge II Wissel Mohamed Salah voor Shion Homma Club Brugge II
50' Doelpunt Dender Doelpunt Ali Akman met assist van Stefano Marzo Dender 2-0
56' Gele kaart Dender Gele kaart voor Ridwane MBarki Dender
60' Wissel Club Brugge II Wissel Benjamin Faraas voor Víctor Barberá Club Brugge II
61' Wissel Club Brugge II Wissel Alejandro Granados voor Jano Willems Club Brugge II
71' Penalty gemist Dender Penalty gemist Bruny Nsimba Bruny Nsimba Dender
74' Gele kaart Club Brugge II Gele kaart voor Liam De Smet Club Brugge II
77' Wissel Dender Wissel Arnaud Dony voor Ridwane MBarki Dender
77' Wissel Dender Wissel Kéres Masangu voor Jasper Van Oudenhove Dender
78' Wissel Club Brugge II Wissel Tobias Lund Jensen voor Liam De Smet Club Brugge II
78' Wissel Club Brugge II Wissel Sem Audoor voor Lenn De Smet Club Brugge II
82' Gele kaart Club Brugge II Gele kaart voor Sem Audoor Club Brugge II
83' Gele kaart Dender Gele kaart voor Dylan Ragolle Dender
90' Wissel Dender Wissel Jordy Soladio voor Nicolas Antoine Rajsel Dender
91' Wissel Dender Wissel Jonny Rowell voor Bruny Nsimba Dender
Video hoogtepunten en samenvatting Dender - Club Brugge II
Opstellingen Dender - Club Brugge II
De opstellingen van Dender en Club Brugge II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.