Nabeschouwing Liège - Lierse Kempenzonen (2-4) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zondag 12 november 2023 - 13:30 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Liège het zondag 12 november 2023 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Lierse Kempenzonen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Rue de la Tonne in Liège.

Via de Liège - Lierse Kempenzonen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liège - Lierse Kempenzonen (2-4)

Het Eerste Divisie B duel tussen Liège en Lierse Kempenzonen is onder leiding van scheidsrechter Anthony Letellier geëindigd in een 2-4 overwinning voor Lierse Kempenzonen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Adriano Bertaccini, waarmee Liège met 1-0 de leiding nam. Liège vergrootte in de 23e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Alessio Cascio op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 33e minuut wist Lierse Kempenzonen de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Obbi Oulare.

Na 76 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Thibaut Van Acker de 2-2 maakte voor Lierse Kempenzonen. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Lierse Kempenzonen leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 85 minuten op voorsprong na een goal van Luc Marijnissen: 2-3. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 88e minuut en kwam op naam te staan van Lierse Kempenzonen speler Alexandre De Bruyn, die daarmee tekende voor de 2-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Anthony Letellier bij een 2-4 eindstand in het voordeel van Lierse Kempenzonen.

LIVE Liège - Lierse Kempenzonen 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liège - Lierse Kempenzonen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor Sebastiaan Brebels Lierse Kempenzonen
17' Doelpunt Liège Doelpunt Adriano Bertaccini met assist van Reno Wilmots Liège 1-0
21' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor Viktor Boone Lierse Kempenzonen
23' Doelpunt Liège Doelpunt Alessio Cascio Liège 2-0
28' Gele kaart Liège Gele kaart voor Jonathan DOstillio Liège
33' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt Obbi Oulare met assist van Sebastiaan Brebels Lierse Kempenzonen 2-1
44' Gele kaart Liège Gele kaart voor Zakaria Atteri Liège
48' Gele kaart Liège Gele kaart voor Benoit Nyssen Liège
47' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor Stan Van Dessel Lierse Kempenzonen
60' Gele kaart Liège Gele kaart voor Jordan Bustin Liège
63' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Jens Cools voor Eric Ocansey Lierse Kempenzonen
63' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Maxim Kireev voor Stan Van Dessel Lierse Kempenzonen
74' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Alexandre De Bruyn voor Sebastiaan Brebels Lierse Kempenzonen
76' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt Thibaut Van Acker met assist van Obbi Oulare Lierse Kempenzonen 2-2
81' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor Obbi Oulare Lierse Kempenzonen
81' Gele kaart Liège Gele kaart voor Reno Wilmots Liège
83' Wissel Liège Wissel Jesse Karma Mputu voor Zakaria Atteri Liège
83' Wissel Liège Wissel Ryan Merlen voor Jérémie Lioka Lima Liège
83' Wissel Liège Wissel Damien Mouchamps voor Yannick Gaby Loemba Liège
85' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt Luc Marijnissen met assist van Thibaut Van Acker Lierse Kempenzonen 2-3
88' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt Alexandre De Bruyn met assist van Obbi Oulare Lierse Kempenzonen 2-4
96' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor Jens Teunckens Lierse Kempenzonen
Video hoogtepunten en samenvatting Liège - Lierse Kempenzonen
Opstellingen Liège - Lierse Kempenzonen
De opstellingen van Liège en Lierse Kempenzonen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.