Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Dender (2-4) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zaterdag 13 januari 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Lierse Kempenzonen het zaterdag 13 januari 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Dender. De wedstrijd wordt gespeeld in Herman Vanderpoortenstadion in Lier.

Via de Lierse Kempenzonen - Dender live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Dender (2-4)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lierse Kempenzonen en Dender is onder leiding van scheidsrechter Laurent Willems geëindigd in een 2-4 overwinning voor Dender. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Jasper Van Oudenhove, waarmee Dender met 0-1 de leiding nam. Lierse Kempenzonen kwam in de 25e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Obbi Oulare, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 32e minuut zette Ousmane Sow zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Lierse Kempenzonen de leiding in de wedstrijd nam.

Na 50 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Ali Akman de 2-2 maakte voor Dender. Dender leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 58 minuten op voorsprong na een goal van Jordy Soladio: 2-3. Na 74 minuten werd Luc Marijnissen van Lierse Kempenzonen met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 83e minuut was het Dender dat via Michael Lallemand de stand op 2-4 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Laurent Willems en eindigde de wedstrijd dus met een 2-4 stand in het voordeel van Dender.

LIVE Lierse Kempenzonen - Dender 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lierse Kempenzonen - Dender teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Dender Gele kaart voor Timmy Simons Dender
7' Doelpunt Dender Doelpunt Jasper Van Oudenhove Dender 0-1
25' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt Obbi Oulare Lierse Kempenzonen 1-1
32' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt Ousmane Sow met assist van Obbi Oulare Lierse Kempenzonen 2-1
46' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor Sebastiaan Brebels Lierse Kempenzonen
50' Doelpunt Dender Doelpunt Ali Akman met assist van Lennard Hens Dender 2-2
58' Doelpunt Dender Doelpunt Jordy Soladio met assist van Ali Akman Dender 2-3
70' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor Alexandre De Bruyn Lierse Kempenzonen
73' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Jens Cools voor Sebastiaan Brebels Lierse Kempenzonen
73' Wissel Dender Wissel Michael Lallemand voor Ali Akman Dender
73' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Stan Van Dessel voor Jarno Libert Lierse Kempenzonen
74' Rode kaart Lierse Kempenzonen Rode kaart voor Luc Marijnissen Lierse Kempenzonen
74' Wissel Dender Wissel Nicolas Antoine Rajsel voor Jordy Soladio Dender
83' Doelpunt Dender Doelpunt Michael Lallemand met assist van Ridwane MBarki Dender 2-4
83' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Aske Sampers voor Alexandre De Bruyn Lierse Kempenzonen
84' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Senda Mukandila voor Ousmane Sow Lierse Kempenzonen
88' Wissel Dender Wissel Fabio Ferraro voor Jasper Van Oudenhove Dender
88' Wissel Dender Wissel Kéres Masangu voor Ridwane MBarki Dender
89' Gele kaart Dender Gele kaart voor Nicolas Antoine Rajsel Dender
Video hoogtepunten en samenvatting Lierse Kempenzonen - Dender
Opstellingen Lierse Kempenzonen - Dender
De opstellingen van Lierse Kempenzonen en Dender zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.