Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Standard Liège II (1-4) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zondag 26 november 2023 - 19:15 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Lierse Kempenzonen het zondag 26 november 2023 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Standard Liège II. De wedstrijd wordt gespeeld in Herman Vanderpoortenstadion in Lier.

Via de Lierse Kempenzonen - Standard Liège II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Standard Liège II (1-4)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lierse Kempenzonen en Standard Liège II is onder leiding van scheidsrechter Laurent Willems geëindigd in een 1-4 overwinning voor Standard Liège II. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door Brahim Ghalidi, waarmee Standard Liège II met 0-1 de leiding nam. In de 34e minuut kreeg Nils Schouterden van Lierse Kempenzonen voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Lierse Kempenzonen de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Nils Schouterden dacht na 34 minuten te scoren voor Lierse Kempenzonen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 47e minuut scoorde Standard Liège II via Joeri Poelmans, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 74e minuut werd Rayan Berberi van Lierse Kempenzonen met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Standard Liège II met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 81e minuut scoorde Jarno Libert namens Standard Liège II. Scheidsrechter Laurent Willems besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 1-4 eindigde in een overwinning voor Standard Liège II.

LIVE Lierse Kempenzonen - Standard Liège II 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lierse Kempenzonen - Standard Liège II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Standard Liège II Doelpunt Brahim Ghalidi met assist van Noah Mawete Kinsiona Standard Liège II 0-1
20' Gele kaart Standard Liège II Gele kaart voor Brahim Ghalidi Standard Liège II
34' Tweede gele kaart Lierse Kempenzonen Tweede gele kaart voor Nils Schouterden Lierse Kempenzonen
34' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor Henry Lawrence Lierse Kempenzonen
34' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt Nils Schouterden Lierse Kempenzonen
37' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor Stan Van Dessel Obbi Oulare Lierse Kempenzonen 1-1
47' Doelpunt Standard Liège II Doelpunt Joeri Poelmans Standard Liège II
61' Wissel Standard Liège II Wissel Daan Dierckx voor Hakim Sahabo Standard Liège II 1-2
62' Gele kaart Standard Liège II Gele kaart voor Soufiane Benjdida Noah Makembo-Ntemo Standard Liège II
63' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor Hakim Sahabo Lierse Kempenzonen
65' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Jo Christiaens voor Lierse Kempenzonen
72' Wissel Standard Liège II Wissel Alexandre De Bruyn voor Eric Ocansey Standard Liège II
74' Rode kaart Lierse Kempenzonen Rode kaart voor Rayan Berberi Brahim Ghalidi Lierse Kempenzonen
77' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Mehdi Tarfi voor Lierse Kempenzonen
81' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Jens Cools voor Sebastiaan Brebels Lierse Kempenzonen
81' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Maxim Kireev voor Luc Marijnissen Lierse Kempenzonen
81' Doelpunt Standard Liège II Doelpunt Jarno Libert met assist van Stan Van Dessel Standard Liège II
84' Doelpunt Standard Liège II Doelpunt Soufiane Benjdida Standard Liège II 1-3
86' Wissel Standard Liège II Wissel Soufiane Benjdida voor Hakim Sahabo Standard Liège II 1-4
87' Wissel Standard Liège II Wissel Steeven Assengue voor Ilyes Ziani Standard Liège II
87' Wissel Standard Liège II Wissel Amine Benfriha voor Henry Lawrence Standard Liège II
87' Wissel Standard Liège II Wissel Samy Tory voor Noah Mawete Kinsiona Standard Liège II
Video hoogtepunten en samenvatting Lierse Kempenzonen - Standard Liège II
Opstellingen Lierse Kempenzonen - Standard Liège II
De opstellingen van Lierse Kempenzonen en Standard Liège II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.