Nabeschouwing Patro Eisden - Club Brugge II (4-0) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zaterdag 16 december 2023 - 16:00 uur



In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Patro Eisden het zaterdag 16 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Club Brugge II. De wedstrijd wordt gespeeld in Patro Stadion in Maasmechelen.

Via de Patro Eisden - Club Brugge II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Patro Eisden - Club Brugge II (4-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Patro Eisden en Club Brugge II is onder leiding van scheidsrechter Jan Boterberg geëindigd in een 4-0 overwinning voor Patro Eisden. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door S. Sigurðarson, waarmee Patro Eisden met 1-0 de leiding nam. In de 22e minuut was het Patro Eisden dat via Amine Et Taïbi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Jan Boterberg. Oleksandr Yakymenko dacht na 33 minuten te scoren voor Patro Eisden, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Patro Eisden kreeg een penalty toegewezen in de 34e minuut, die werd genomen door K. Kis. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-0 op het scorebord bleef staan. Na 46 minuten spelen wist Patro Eisden via Alejandro Granados de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Jan Boterberg.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 4-0 overwinning in het voordeel van Patro Eisden.

Wedstrijdstatistieken Patro Eisden - Club Brugge II
Goals
4
0
Balbezit
29%
71%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
14
4
Schoten op doel
8
1
Aanvallen
76
116
Gevaarlijke aanvallen
46
64
Passes
230
593
Overtredingen
7
14
Buitenspel
1
3
Corners
4
2
Wissels
4
4
LIVE Patro Eisden - Club Brugge II 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Patro Eisden - Club Brugge II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt Patro Eisden Doelpunt S. Sigurðarson Patro Eisden 1-0
18' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor W. Corstjens Patro Eisden
22' Penalty Patro Eisden Penalty Amine Et Taïbi Patro Eisden
23' Gele kaart Club Brugge II Gele kaart voor K. Kis Club Brugge II 2-0
33' Doelpunt Patro Eisden Doelpunt Oleksandr Yakymenko Patro Eisden
34' Penalty gemist Patro Eisden Penalty gemist K. Kis Patro Eisden 3-0
34' Wissel Club Brugge II Wissel K. Kis voor K. Kis Club Brugge II
46' Wissel Club Brugge II Wissel Kaye Furo voor Oleksandr Yakymenko Club Brugge II
46' Doelpunt Patro Eisden Doelpunt Alejandro Granados met assist van Jano Willems Patro Eisden
64' Wissel Club Brugge II Wissel S. Sigurðarson voor S. Bammens Club Brugge II 4-0
65' Wissel Patro Eisden Wissel Laurens Goemaere voor William Simba Patro Eisden
67' Wissel Club Brugge II Wissel Y. Gueroui voor S. Bammens Club Brugge II
74' Wissel Patro Eisden Wissel Tobias Lund Jensen voor Amine Et Taïbi Patro Eisden
79' Wissel Patro Eisden Wissel Y. Bentayeb voor B. Dansoko Patro Eisden
86' Wissel Patro Eisden Wissel M. Bounou voor A. Hadj-Moussa Patro Eisden
86' Wissel Club Brugge II Wissel E. Sam voor S. Sigurðarson Club Brugge II
89' Wissel Club Brugge II Wissel Jessi Da Silva voor Benjamin Faraas Club Brugge II
Video hoogtepunten en samenvatting Patro Eisden - Club Brugge II
Opstellingen Patro Eisden - Club Brugge II
De opstellingen van Patro Eisden en Club Brugge II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Club Brugge II
# Speler Pos.
20 Axl de Corte K
8 Alejandro Granados Torres M
17 Laurens Goemaere M
21 Kaye Iyowuna Furo A
7 Tobias Jensen Lund A
42 Jesse Bisiwu A
41 Jessi Silva A
Voorbeschouwing Patro Eisden - Club Brugge II

Patro Eisden en Club Brugge II treffen elkaar in de 16e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jan Boterberg en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Patro Eisden en Club Brugge II in de Eerste Divisie B vond plaats op 3 september 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Patro Eisden 0
Winst Club Brugge II 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Patro Eisden op een 5e positie staat, terwijl we Club Brugge II terugvinden op de 10e plaats.

Tags
Patro Eisden - Club Brugge II Opstelling Patro Eisden Opstelling Club Brugge II Live Patro Eisden - Club Brugge II Live Patro Eisden - Club Brugge II kijken Patro Eisden - Club Brugge II kijken Live Patro Eisden - Club Brugge II stream Patro Eisden - Club Brugge II Fox Sports Nabeschouwing Patro Eisden - Club Brugge II Uitslag Patro Eisden - Club Brugge II Statistieken Patro Eisden - Club Brugge II Eerste Divisie B 2023/2024 Patro Eisden - Club Brugge II wedden Patro Eisden - Club Brugge II gokken Patro Eisden - Club Brugge II Unibet