Nabeschouwing Patro Eisden - Lierse Kempenzonen (3-0) || Eerste Divisie B 2023/2024

Vrijdag 23 februari 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Patro Eisden het vrijdag 23 februari 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lierse Kempenzonen. De wedstrijd wordt gespeeld in Patro Stadion in Maasmechelen.

Via de Patro Eisden - Lierse Kempenzonen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Patro Eisden - Lierse Kempenzonen (3-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Patro Eisden en Lierse Kempenzonen is onder leiding van scheidsrechter Dunken Van De Velde geëindigd in een 3-0 overwinning voor Patro Eisden. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door B. Dansoko, waarmee Patro Eisden met 1-0 de leiding nam. Patro Eisden vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Dansoko op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Y. Bentayeb van Patro Eisden die de 3-0 wist te maken in de 94e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Dunken Van De Velde, waardoor Patro Eisden dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Patro Eisden - Lierse Kempenzonen 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Patro Eisden - Lierse Kempenzonen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Patro Eisden Doelpunt B. Dansoko met assist van K. Kis Patro Eisden 1-0
24' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor K. Kis Patro Eisden
48' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor Mickaël Tirpan  Lierse Kempenzonen
52' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor Thibaut Van Acker Lierse Kempenzonen
53' Doelpunt Patro Eisden Doelpunt B. Dansoko met assist van L. Bamona Patro Eisden 2-0
58' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Aske Sampers voor Stan Van Dessel Lierse Kempenzonen
64' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor Lukas Van Eenoo Patro Eisden
71' Wissel Patro Eisden Wissel Marius Noubissi voor E. Sam Patro Eisden
76' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Alexandre De Bruyn voor Sebastiaan Brebels Lierse Kempenzonen
76' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Maxim Kireev voor Eric Ocansey Lierse Kempenzonen
76' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Nils Schouterden voor Aristote Nkaka Lierse Kempenzonen
88' Wissel Patro Eisden Wissel S. Bammens voor Stef Peeters Patro Eisden
90' Wissel Patro Eisden Wissel Y. Bentayeb voor B. Dansoko Patro Eisden
94' Doelpunt Patro Eisden Doelpunt Y. Bentayeb met assist van Marius Noubissi Patro Eisden 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Patro Eisden - Lierse Kempenzonen
Opstellingen Patro Eisden - Lierse Kempenzonen
De opstellingen van Patro Eisden en Lierse Kempenzonen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.