Nabeschouwing Patro Eisden - Zulte-Waregem (0-3) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zondag 12 november 2023 - 19:15 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Patro Eisden het zondag 12 november 2023 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in Patro Stadion in Maasmechelen.

Via de Patro Eisden - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Patro Eisden - Zulte-Waregem (0-3)

Het Eerste Divisie B duel tussen Patro Eisden en Zulte-Waregem is onder leiding van scheidsrechter Massimiliano Ledda geëindigd in een 0-3 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 4e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg E. Sam van Patro Eisden via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 41 minuten was het Matheus Machado die Zulte-Waregem op een 0-1 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Zulte-Waregem via een goal van Robbe Decostere in de 65e minuut verder uit naar een stand van 0-2. In de 80e minuut scoorde Zulte-Waregem via Modou Tambedou, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 87e minuut volgde een derde treffer van Zulte-Waregem, waarmee Ruud Vormer zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Massimiliano Ledda, waardoor Zulte-Waregem dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Patro Eisden - Zulte-Waregem 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Patro Eisden - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Penalty gemist Patro Eisden Penalty gemist E. Sam E. Sam Patro Eisden
8' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor Y. Gueroui Patro Eisden
35' Wissel Patro Eisden Wissel R. Ferber voor Stef Peeters Patro Eisden
41' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt Matheus Machado met assist van Abdoulaye Traore Zulte-Waregem 0-1
43' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor Ruud Vormer Zulte-Waregem
54' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor Matheus Machado Zulte-Waregem
62' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor J. Renson Patro Eisden
65' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt Robbe Decostere Zulte-Waregem 0-2
65' Wissel Zulte-Waregem Wissel W. Corstjens voor Zulte-Waregem
66' Wissel Patro Eisden Wissel Christian Brüls voor Matheus Machado Patro Eisden
77' Wissel Patro Eisden Wissel S. Bammens voor W. Corstjens Patro Eisden
77' Wissel Patro Eisden Wissel M. Bounou voor Y. Gueroui Patro Eisden
77' Wissel Zulte-Waregem Wissel S. Sigurðarson voor E. Sam Zulte-Waregem
80' Wissel Zulte-Waregem Wissel Dylan Demuynck voor Abdoulaye Traore Zulte-Waregem
80' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt Modou Tambedou met assist van Alioune Ndour Zulte-Waregem
87' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt Ruud Vormer met assist van Joel Bagan Zulte-Waregem 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Patro Eisden - Zulte-Waregem
Opstellingen Patro Eisden - Zulte-Waregem
De opstellingen van Patro Eisden en Zulte-Waregem zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.