Nabeschouwing RSC Anderlecht II - Dender (2-1) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zaterdag 24 februari 2024 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt RSC Anderlecht II het zaterdag 24 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dender. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Roi Baudouin in Brussels.

Via de RSC Anderlecht II - Dender live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RSC Anderlecht II - Dender (2-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen RSC Anderlecht II en Dender is onder leiding van scheidsrechter Arne De Beuckelaer geëindigd in een 2-1 overwinning voor RSC Anderlecht II. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 13 minuten. Keisuke Goto maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee RSC Anderlecht II vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Dender kwam in de 56e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Lennard Hens, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 81e minuut kreeg Lennard Hens van Dender voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Dender de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat Luca Monticelli namens RSC Anderlecht II in de 83e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Arne De Beuckelaer, waardoor RSC Anderlecht II dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE RSC Anderlecht II - Dender 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RSC Anderlecht II - Dender teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Penalty RSC Anderlecht II Penalty Keisuke Goto RSC Anderlecht II 1-0
30' Gele kaart Dender Gele kaart voor Lennard Hens Dender
34' Wissel Dender Wissel Dylan Ragolle voor Joedrick Pupe Dender
46' Wissel RSC Anderlecht II Wissel Devon Decorte voor Antoine Colassin RSC Anderlecht II
46' Wissel Dender Wissel Jordy Soladio voor Ali Akman Dender
46' Wissel Dender Wissel Abdoulaye Yahaya  voor Michael Lallemand Dender
55' Gele kaart RSC Anderlecht II Gele kaart voor Amando Lapage RSC Anderlecht II
56' Doelpunt Dender Doelpunt Lennard Hens Dender 1-1
73' Gele kaart Dender Gele kaart voor Kobe Cools Dender
79' Wissel Dender Wissel Desmond Acquah voor Olivier Myny Dender
81' Tweede gele kaart Dender Tweede gele kaart voor Lennard Hens Dender
83' Doelpunt RSC Anderlecht II Doelpunt Luca Monticelli met assist van Mohamed Bouchouari RSC Anderlecht II 2-1
86' Gele kaart RSC Anderlecht II Gele kaart voor Nathan De Cat RSC Anderlecht II
88' Wissel RSC Anderlecht II Wissel Lars Montegnies voor Luca Monticelli RSC Anderlecht II
93' Wissel Dender Wissel Fabio Ferraro voor Abdoulaye Yahaya  Dender
Video hoogtepunten en samenvatting RSC Anderlecht II - Dender
Opstellingen RSC Anderlecht II - Dender
De opstellingen van RSC Anderlecht II en Dender zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.