Nabeschouwing Standard Liège II - Dender (0-4) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zaterdag 9 december 2023 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Standard Liège II het zaterdag 9 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dender. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne in Liege.

Via de Standard Liège II - Dender live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Liège II - Dender (0-4)

Het Eerste Divisie B duel tussen Standard Liège II en Dender is onder leiding van scheidsrechter Tim De Keyzer geëindigd in een 0-4 overwinning voor Dender. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Bruny Nsimba, waarmee Dender met 0-1 de leiding nam. Dender vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Dylan Ragolle op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 33e minuut volgde een derde treffer van Dender, waarmee Bruny Nsimba zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Dender in de 85e minuut, nadat Olivier Myny de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Dender.

LIVE Standard Liège II - Dender 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Liège II - Dender teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Dender Doelpunt Bruny Nsimba met assist van Lennard Hens Dender 0-1
16' Doelpunt Dender Doelpunt Dylan Ragolle Dender 0-2
23' Gele kaart Standard Liège II Gele kaart voor Oscar Olivier Standard Liège II
33' Doelpunt Dender Doelpunt Bruny Nsimba met assist van Stefano Marzo Dender 0-3
46' Gele kaart Dender Gele kaart voor Dylan Ragolle Dender
46' Wissel Standard Liège II Wissel Ilyes Ziani voor Oscar Olivier Standard Liège II
46' Wissel Standard Liège II Wissel Henry Lawrence voor Thiago Paulo da Silva Standard Liège II
46' Wissel Standard Liège II Wissel Noah Makembo-Ntemo voor Brahim Ghalidi Standard Liège II
57' Gele kaart Dender Gele kaart voor Bruny Nsimba Dender
62' Wissel Dender Wissel Olivier Myny voor Jasper Van Oudenhove Dender
62' Wissel Dender Wissel Ibrahima Sory Sankhon voor Dylan Ragolle Dender
62' Wissel Dender Wissel Jordy Soladio voor Ali Akman Dender
65' Gele kaart Dender Gele kaart voor Joedrick Pupe Dender
69' Wissel Dender Wissel Fabio Ferraro voor Bruny Nsimba Dender
69' Gele kaart Dender Gele kaart voor Olivier Myny Dender
74' Wissel Standard Liège II Wissel Birame Diaw voor Rabby Mateta Pepa Standard Liège II
85' Doelpunt Dender Doelpunt Olivier Myny met assist van Ridwane MBarki Dender 0-4
86' Wissel Dender Wissel Kéres Masangu voor Stefano Marzo Dender
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Liège II - Dender
Opstellingen Standard Liège II - Dender
De opstellingen van Standard Liège II en Dender zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.