Nabeschouwing Zulte-Waregem - Liège (1-0) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zaterdag 21 oktober 2023 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Zulte-Waregem het zaterdag 21 oktober 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Liège. De wedstrijd wordt gespeeld in Elindus Arena in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - Liège live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Liège (1-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Zulte-Waregem en Liège is onder leiding van scheidsrechter Theophile Diskeuve geëindigd in een 1-0 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 67e minuut dacht Zulte-Waregem op voorsprong te komen via een doelpunt van Jérémie Lioka Lima. Helaas voor Zulte-Waregem werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Theophile Diskeuve niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

LIVE Zulte-Waregem - Liège 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Liège teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Liège Gele kaart voor Zakaria Atteri Liège
32' Gele kaart Liège Gele kaart voor Gaëtan Englebert Liège
43' Wissel Zulte-Waregem Wissel Alessio Cascio voor Zulte-Waregem
59' Wissel Zulte-Waregem Wissel Alioune Ndour voor Timothy Derijck Zulte-Waregem
59' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor Matheus Machado Abdoulaye Traore Zulte-Waregem
61' Wissel Liège Wissel Lukas Willen voor Liège
67' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt Jérémie Lioka Lima met assist van Adriano Bertaccini Zulte-Waregem
73' Wissel Liège Wissel Zinho Gano voor Matheus Machado Liège 1-0
76' Wissel Liège Wissel Ryan Merlen voor Yannick Gaby Loemba Liège
76' Wissel Liège Wissel Damien Mouchamps voor Alessio Cascio Liège
84' Wissel Zulte-Waregem Wissel Jesse Karma Mputu voor Reno Wilmots Zulte-Waregem
84' Wissel Zulte-Waregem Wissel Igor Savić voor Jelle Vossen Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - Liège
Opstellingen Zulte-Waregem - Liège
De opstellingen van Zulte-Waregem en Liège zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.