Nabeschouwing Anderlecht - Sporting Charleroi (0-1) || Jupiler Pro League 2016/2017

Donderdag 27 april 2017 - 20:30 uur



In de Jupiler Pro League 2016/2017 neemt Anderlecht het donderdag 27 april 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Constant Vanden Stock (Bruxelles (Brussel)) in Brussel.

Via de Anderlecht - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht - Sporting Charleroi (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Anderlecht en Sporting Charleroi is onder leiding van scheidsrechter Alexandre Boucaut geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door H. Harbaoui, waarmee Sporting Charleroi met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Anderlecht dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Sporting Charleroi.

Wedstrijdstatistieken Anderlecht - Sporting Charleroi
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
15
6
Schoten op doel
5
2
Overtredingen
10
12
Buitenspel
8
1
Corners
13
4
LIVE Anderlecht - Sporting Charleroi 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
34' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor A. Trebel Anderlecht
42' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt H. Harbaoui met assist van C. Tainmont Sporting Charleroi 0-1
57' Wissel Anderlecht Wissel F. Acheampong voor A. Trebel Anderlecht
61' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor Y. Tielemans Anderlecht
66' Wissel Anderlecht Wissel N. Stanciu voor Y. Tielemans Anderlecht
79' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor D. Pollet Sporting Charleroi
80' Wissel Sporting Charleroi Wissel M. Fall voor D. Pollet Sporting Charleroi
83' Wissel Anderlecht Wissel I. Thelin voor D. Appiah Anderlecht
90' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor Clinton Mata Sporting Charleroi
90' Wissel Sporting Charleroi Wissel S. Marinos voor Clinton Mata Sporting Charleroi
95' Wissel Sporting Charleroi Wissel S. Willems voor C. Tainmont Sporting Charleroi
Video hoogtepunten en samenvatting Anderlecht - Sporting Charleroi
Opstellingen Anderlecht - Sporting Charleroi

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Anderlecht - Sporting Charleroi

Anderlecht en Sporting Charleroi treffen elkaar in de 5e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexandre Boucaut en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Anderlecht en Sporting Charleroi in de Jupiler Pro League vond plaats op 26 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Anderlecht. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Anderlecht favoriet. De thuisploeg wist 16 keer te winnen, terwijl Sporting Charleroi slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Anderlecht 16
Winst Sporting Charleroi 4
Gelijkspel 4
Totaal 24
Tags
Anderlecht - Sporting Charleroi Opstelling Anderlecht Opstelling Sporting Charleroi Live Anderlecht - Sporting Charleroi Live Anderlecht - Sporting Charleroi kijken Anderlecht - Sporting Charleroi kijken Live Anderlecht - Sporting Charleroi stream Anderlecht - Sporting Charleroi Fox Sports Nabeschouwing Anderlecht - Sporting Charleroi Uitslag Anderlecht - Sporting Charleroi Statistieken Anderlecht - Sporting Charleroi Jupiler Pro League 2016/2017 Anderlecht - Sporting Charleroi wedden Anderlecht - Sporting Charleroi gokken Anderlecht - Sporting Charleroi Unibet