Nabeschouwing Zulte-Waregem - KV Oostende (3-1) || Jupiler Pro League 2016/2017

Zaterdag 13 mei 2017 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2016/2017 neemt Zulte-Waregem het zaterdag 13 mei 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Elindus Arena in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - KV Oostende (3-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Zulte-Waregem en KV Oostende is onder leiding van scheidsrechter Frederik Geldhof geëindigd in een 3-1 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Zulte-Waregem kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van O. Kaya. KV Oostende kwam in de 17e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Marušić, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 39e minuut zette B. Hamalainen zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Zulte-Waregem de leiding in de wedstrijd nam.

Na 44 minuten werd de voorsprong voor Zulte-Waregem vergroot nadat M. Leye de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Zulte-Waregem.

LIVE Zulte-Waregem - KV Oostende 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt O. Kaya met assist van S. Coopman Zulte-Waregem 1-0
9' Wissel KV Oostende Wissel Ž. Tomašević voor F. Antunes KV Oostende
17' Doelpunt KV Oostende Doelpunt A. Marušić met assist van F. Berrier KV Oostende 1-1
39' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt B. Hamalainen met assist van S. Coopman Zulte-Waregem 2-1
41' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor F. Berrier KV Oostende
44' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt M. Leye Zulte-Waregem 3-1
44' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor O. Kaya Zulte-Waregem
44' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor K. Vandendriessche KV Oostende
62' Wissel KV Oostende Wissel Fernando Canesin voor K. Vandendriessche KV Oostende
70' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor M. Baudry Zulte-Waregem
72' Wissel KV Oostende Wissel J. Akpala voor B. Godeau KV Oostende
73' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor A. Jali KV Oostende
79' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor S. Siani KV Oostende
79' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor A. Marušić KV Oostende
82' Wissel Zulte-Waregem Wissel A. Bala voor S. Coopman Zulte-Waregem
88' Wissel Zulte-Waregem Wissel R. Mühren voor O. Kaya Zulte-Waregem
93' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor B. Hamalainen Zulte-Waregem
90' Wissel Zulte-Waregem Wissel C. Lepoint voor M. Leye Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - KV Oostende
Opstellingen Zulte-Waregem - KV Oostende

Voorbeschouwing Zulte-Waregem - KV Oostende

Zulte-Waregem en KV Oostende treffen elkaar in de 8e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Frederik Geldhof en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zulte-Waregem en KV Oostende in de Jupiler Pro League vond plaats op 7 april 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Zulte-Waregem favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl KV Oostende slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.