Nabeschouwing Club Brugge - KV Oostende (3-1) || Jupiler Pro League 2016/2017

Woensdag 26 april 2017 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2016/2017 neemt Club Brugge het woensdag 26 april 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - KV Oostende (3-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Club Brugge en KV Oostende is onder leiding van scheidsrechter Wim Smet geëindigd in een 3-1 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door L. Dimata, waarmee KV Oostende met 0-1 de leiding nam. Club Brugge kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Vossen, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 33e minuut zette J. Izquierdo zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Club Brugge de leiding in de wedstrijd nam.

Na 69 minuten werd de voorsprong voor Club Brugge vergroot nadat J. Izquierdo de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Club Brugge.

Wedstrijdstatistieken Club Brugge - KV Oostende
3
1
LIVE Club Brugge - KV Oostende 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt KV Oostende Doelpunt L. Dimata met assist van F. Berrier KV Oostende 0-1
32' Doelpunt Club Brugge Doelpunt J. Vossen Club Brugge 1-1
33' Doelpunt Club Brugge Doelpunt J. Izquierdo met assist van D. Rotariu Club Brugge 2-1
45' Wissel Club Brugge Wissel D. Cools voor L. De Bock Club Brugge
51' Wissel KV Oostende Wissel W. Dutoît voor S. Proto KV Oostende
57' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor K. Musona KV Oostende
69' Doelpunt Club Brugge Doelpunt J. Izquierdo met assist van Claudemir Club Brugge 3-1
69' Wissel KV Oostende Wissel Y. El Ghanassy voor Fernando Canesin KV Oostende
71' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor T. Simons Club Brugge
78' Wissel Club Brugge Wissel A. Limbombe voor D. Rotariu Club Brugge
79' Wissel KV Oostende Wissel A. Jali voor F. Antunes KV Oostende
87' Wissel Club Brugge Wissel B. Engels voor J. Izquierdo Club Brugge
91' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor B. Godeau KV Oostende
96' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor L. Dimata KV Oostende
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - KV Oostende
Opstellingen Club Brugge - KV Oostende

Voorbeschouwing Club Brugge - KV Oostende

Club Brugge en KV Oostende treffen elkaar in de 5e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wim Smet en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge en KV Oostende in de Jupiler Pro League vond plaats op 3 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Club Brugge. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Club Brugge favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl KV Oostende slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.