Nabeschouwing KV Oostende - Club Brugge (2-1) || Jupiler Pro League 2016/2017

Donderdag 18 mei 2017 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2016/2017 neemt KV Oostende het donderdag 18 mei 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in DIaz Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Club Brugge (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen KV Oostende en Club Brugge is onder leiding van scheidsrechter Christof Dierick geëindigd in een 2-1 overwinning voor KV Oostende. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door D. Rozehnal, waarmee KV Oostende met 1-0 de leiding nam. Club Brugge kwam in de 72e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Wesley, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 82e minuut zette J. Akpala zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee KV Oostende de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Christof Dierick, waardoor KV Oostende dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken KV Oostende - Club Brugge
2
1
LIVE KV Oostende - Club Brugge 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor D. Rotariu Club Brugge
29' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor A. Touba Club Brugge
30' Doelpunt KV Oostende Doelpunt D. Rozehnal met assist van Fernando Canesin KV Oostende 1-0
42' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor H. Palacios Club Brugge
46' Wissel Club Brugge Wissel A. Limbombe voor D. Rotariu Club Brugge
59' Wissel Club Brugge Wissel Wesley voor J. Vossen Club Brugge
60' Wissel Club Brugge Wissel L. Refaelov voor H. Palacios Club Brugge
72' Doelpunt Club Brugge Doelpunt Wesley met assist van H. Vanaken Club Brugge 1-1
82' Doelpunt KV Oostende Doelpunt J. Akpala met assist van Ž. Tomašević KV Oostende 2-1
84' Wissel KV Oostende Wissel Y. El Ghanassy voor Fernando Canesin KV Oostende
89' Wissel KV Oostende Wissel H. Özkan voor F. Berrier KV Oostende
90' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor K. Musona KV Oostende
94' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor Claudemir Club Brugge
91' Wissel KV Oostende Wissel M. Jonckheere voor K. Musona KV Oostende
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Club Brugge
Opstellingen KV Oostende - Club Brugge

Voorbeschouwing KV Oostende - Club Brugge

KV Oostende en Club Brugge treffen elkaar in de 9e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christof Dierick en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen KV Oostende en Club Brugge in de Jupiler Pro League vond plaats op 26 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Club Brugge. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Club Brugge favoriet. 8 keer wist de ploeg van KV Oostende te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor KV Oostende. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.