Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Lokeren (1-0) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zaterdag 23 februari 2019 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Royal Excel Mouscron het zaterdag 23 februari 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Lokeren. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Le Canonnier in Moeskron.

Via de Royal Excel Mouscron - Lokeren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Lokeren (1-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Royal Excel Mouscron en Lokeren is onder leiding van scheidsrechter Nathan Verboomen geëindigd in een 1-0 overwinning voor Royal Excel Mouscron. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door T. Awoniyi, waarmee Royal Excel Mouscron met 1-0 de leiding nam. Lokeren kreeg via K. Musona in de 57e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Nathan Verboomen de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Royal Excel Mouscron uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Royal Excel Mouscron - Lokeren 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Royal Excel Mouscron - Lokeren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor T. Awoniyi Royal Excel Mouscron
52' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt T. Awoniyi Royal Excel Mouscron 1-0
54' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor S. Friede Royal Excel Mouscron
57' Penalty gemist Lokeren Penalty gemist K. Musona Lokeren
59' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel G. Galitsios voor F. Boya Royal Excel Mouscron
63' Wissel Lokeren Wissel T. Mpati Bibuangu voor S. De Ridder Lokeren
77' Wissel Lokeren Wissel J. Cevallos voor L. Mareček Lokeren
84' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel F. Pierrot voor T. Awoniyi Royal Excel Mouscron
85' Wissel Lokeren Wissel J. Řezníček voor T. Mpati Bibuangu Lokeren
89' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel N. Antonov voor M. Benson Royal Excel Mouscron
Video hoogtepunten en samenvatting Royal Excel Mouscron - Lokeren
Opstellingen Royal Excel Mouscron - Lokeren
De opstellingen van Royal Excel Mouscron en Lokeren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Royal Excel Mouscron gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Lokeren zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Royal Excel Mouscron - Lokeren

Royal Excel Mouscron en Lokeren treffen elkaar in de 27e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nathan Verboomen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Royal Excel Mouscron en Lokeren in de Jupiler Pro League vond plaats op 22 september 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Lokeren favoriet. 5 keer wist de ploeg van Royal Excel Mouscron te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Royal Excel Mouscron. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Royal Excel Mouscron 3
Winst Lokeren 5
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Royal Excel Mouscron op een 10e positie staat, terwijl we Lokeren terugvinden op de 16e plaats.