Nabeschouwing Waasland-Beveren - Royal Excel Mouscron (1-2) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zaterdag 24 november 2018 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Waasland-Beveren het zaterdag 24 november 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Royal Excel Mouscron. De wedstrijd wordt gespeeld in Kunstrasenplatz Jean-Löring-Sportpark in Beveren.

Via de Waasland-Beveren - Royal Excel Mouscron live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Royal Excel Mouscron (1-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Waasland-Beveren en Royal Excel Mouscron is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Lardot geëindigd in een 1-2 overwinning voor Royal Excel Mouscron. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door F. Pierrot, waarmee Royal Excel Mouscron met 0-1 de leiding nam. Royal Excel Mouscron vergrootte in de 73e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Benson op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 86e minuut wist Waasland-Beveren de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Vellios. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Waasland-Beveren kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jonathan Lardot, waardoor Royal Excel Mouscron dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Waasland-Beveren - Royal Excel Mouscron 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Royal Excel Mouscron teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt F. Pierrot met assist van F. Olinga Royal Excel Mouscron 0-1
43' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor F. Forte Waasland-Beveren
44' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor F. Olinga Royal Excel Mouscron
45' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel B. Van Durmen voor D. Mohamed Royal Excel Mouscron
55' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor M. Chibani Royal Excel Mouscron
63' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor P. Keita Waasland-Beveren
65' Wissel Waasland-Beveren Wissel D. Bizimana voor R. Abdullah Waasland-Beveren
71' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor B. Van Durmen Royal Excel Mouscron
73' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt M. Benson met assist van F. Pierrot Royal Excel Mouscron 0-2
74' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel M. Vojvoda voor F. Olinga Royal Excel Mouscron
74' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel M. Leye voor M. Chibani Royal Excel Mouscron
75' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor G. Galitsios Royal Excel Mouscron
76' Wissel Waasland-Beveren Wissel K. Lulić voor F. Vanzo Waasland-Beveren
79' Wissel Waasland-Beveren Wissel A. Vellios voor P. Keita Waasland-Beveren
86' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt A. Vellios met assist van F. Forte Waasland-Beveren 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - Royal Excel Mouscron
Opstellingen Waasland-Beveren - Royal Excel Mouscron
De opstellingen van Waasland-Beveren en Royal Excel Mouscron zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Waasland-Beveren gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Royal Excel Mouscron zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.