Nabeschouwing Waasland-Beveren - Standard Luik (0-0) || Jupiler Pro League 2018/2019

Vrijdag 3 augustus 2018 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Waasland-Beveren het vrijdag 3 augustus 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Standard Luik. De wedstrijd wordt gespeeld in Kunstrasenplatz Jean-Löring-Sportpark in Beveren.

Via de Waasland-Beveren - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Standard Luik (0-0)

De Jupiler Pro League 2018/2019 wedstrijd tussen Waasland-Beveren en Standard Luik geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor M. Carcela in de 89e minuut, waardoor Standard Liège met een man minder kwam te staan. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Standard Luik, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Standard Luik kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Kort daarna blies scheidsrechter Bram Van Driessche voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

LIVE Waasland-Beveren - Standard Luik 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor J. Van Damme Waasland-Beveren
62' Wissel Waasland-Beveren Wissel M. NDao voor F. Forte Waasland-Beveren
63' Wissel Standard Liège Wissel M. Carcela voor M. Djenepo Standard Liège
67' Wissel Waasland-Beveren Wissel N. Ampomah voor B. Badibanga Waasland-Beveren
74' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor A. Vukotić Waasland-Beveren
78' Wissel Standard Liège Wissel D. Čop voor S. Bastien Standard Liège
80' Wissel Waasland-Beveren Wissel R. Abdullah voor F. Vanzo Waasland-Beveren
89' Rode kaart Standard Liège Rode kaart voor M. Carcela Standard Liège
94' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor P. MPoku Standard Liège
94' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor O. Threlkeld Waasland-Beveren
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - Standard Luik
Opstellingen Waasland-Beveren - Standard Luik
De opstellingen van Waasland-Beveren en Standard Luik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Waasland-Beveren - Standard Luik

Waasland-Beveren en Standard Luik treffen elkaar in de 2e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bram Van Driessche en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Waasland-Beveren en Standard Luik in de Jupiler Pro League vond plaats op 8 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Waasland-Beveren. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Standard Luik favoriet. 10 keer wist de ploeg van Waasland-Beveren te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Waasland-Beveren. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Waasland-Beveren 1
Winst Standard Luik 10
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Waasland-Beveren op een 7e positie staat, terwijl we Standard Luik terugvinden op de 4e plaats.