In de Jupiler Pro League neemt Anderlecht het donderdag 23 september 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in Lotto Park in Brussels.

Via de Anderlecht - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Anderlecht - Gent 0-0

Vanaf donderdag 23 september 2021 om 20:45 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Anderlecht - Gent volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 dagen, 1 uur, 26 minuten en 45 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Anderlecht - Gent
Opstellingen Anderlecht - Gent

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Anderlecht - Gent

Anderlecht en Gent treffen elkaar in de 5e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erik Lambrechts en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Anderlecht en Gent in de Jupiler Pro League vond plaats op 31 januari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 45 duels tussen beide ploegen is Anderlecht favoriet. De thuisploeg wist 20 keer te winnen, terwijl Gent slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 17 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Anderlecht 20
Winst Gent 8
Gelijkspel 17
Totaal 45

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Anderlecht op een 5e positie staat, terwijl we Gent terugvinden op de 16e plaats.

Tags
Anderlecht - Gent Opstelling Anderlecht Opstelling Gent Live Anderlecht - Gent Live Anderlecht - Gent kijken Anderlecht - Gent kijken Live Anderlecht - Gent stream Anderlecht - Gent Fox Sports Nabeschouwing Anderlecht - Gent Uitslag Anderlecht - Gent Statistieken Anderlecht - Gent Jupiler Pro League 2021/2022 Anderlecht - Gent wedden Anderlecht - Gent gokken Anderlecht - Gent Unibet