Nabeschouwing Antwerp - Club Brugge (1-1) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zondag 24 oktober 2021 - 13:30 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Antwerp het zondag 24 oktober 2021 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Bosuilstadion in Deurne.

Via de Antwerp - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antwerp - Club Brugge (1-1)

De Jupiler Pro League 2021/2022 wedstrijd tussen Antwerp en Club Brugge geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door B. Engels, waarmee Antwerp met 1-0 de leiding nam. Club Brugge kwam na 47 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van H. Vanaken, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 82e minuut moest Antwerp verder met een man minder nadat B. Engels een rode kaart had gekregen. Het lukte Club Brugge in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de 90e minuut moest Club Brugge verder met een man minder, nadat S. Nsoki een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Antwerp - Club Brugge 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antwerp - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor Clinton Mata Club Brugge
21' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor B. Engels Antwerp
35' Doelpunt Antwerp Doelpunt B. Engels met assist van B. Verstraete Antwerp 1-0
39' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor R. De Laet Antwerp
39' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor E. Balanta Club Brugge
47' Doelpunt Club Brugge Doelpunt H. Vanaken met assist van C. de Ketelaere Club Brugge 1-1
46' Wissel Antwerp Wissel P. Dwomoh voor B. Verstraete Antwerp
55' Wissel Club Brugge Wissel N. Mbamba voor E. Balanta Club Brugge
56' Wissel Club Brugge Wissel F. Maouassa voor E. Sobol Club Brugge
59' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor S. Nsoki Club Brugge
64' Wissel Club Brugge Wissel B. Dost voor C. de Ketelaere Club Brugge
71' Wissel Antwerp Wissel M. Samatta voor M. Balikwisha Antwerp
82' Wissel Antwerp Wissel J. Eggestein voor M. Frey Antwerp
82' Rode kaart Antwerp Rode kaart voor B. Engels Antwerp
85' Wissel Antwerp Wissel A. Seck voor M. Benson Antwerp
90' Tweede gele kaart Club Brugge Tweede gele kaart voor S. Nsoki Club Brugge
92' Wissel Club Brugge Wissel B. Mechele voor N. Mbamba Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Antwerp - Club Brugge
Opstellingen Antwerp - Club Brugge
De opstellingen van Antwerp en Club Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antwerp gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Club Brugge zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.