Nabeschouwing Antwerp - OH Leuven (2-2) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zondag 29 augustus 2021 - 16:00 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Antwerp het zondag 29 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in Bosuilstadion in Deurne.

Via de Antwerp - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antwerp - OH Leuven (2-2)

De Jupiler Pro League 2021/2022 wedstrijd tussen Antwerp en OH Leuven geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van M. Maertens zette Antwerp op een 1-0 voorsprong in de 38e minuut van de wedstrijd. Een penalty zorgde er later in de 47e minuut voor dat Antwerp via M. Frey op 2-0 kwam te staan. In de 55e minuut wist OH Leuven de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via C. Ozkacar.

Na 76 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat L. Shengelia de 2-2 maakte voor OH Leuven. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen. In de 93e minuut moest OH Leuven verder met een man minder, nadat S. Dewaest een tweede gele kaart kreeg.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Antwerp - OH Leuven 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antwerp - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Eigen doelpunt Antwerp Eigen doelpunt M. Maertens Antwerp 1-0
47' Penalty Antwerp Penalty M. Frey Antwerp 2-0
46' Wissel Antwerp Wissel B. Verstraete voor A. Yusuf Antwerp
48' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor M. Maertens OH Leuven
54' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor S. Vines Antwerp
54' Wissel OH Leuven Wissel S. Schrijvers voor M. Maertens OH Leuven
55' Doelpunt OH Leuven Doelpunt C. Ozkacar met assist van X. Mercier OH Leuven 2-1
60' Wissel Antwerp Wissel J. Eggestein voor M. Frey Antwerp
60' Wissel Antwerp Wissel Buta voor J. Bataille Antwerp
60' Wissel Antwerp Wissel M. Balikwisha voor K. Miyoshi Antwerp
67' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor M. Balikwisha Antwerp
67' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor P. Ngawa OH Leuven
71' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor Buta Antwerp
74' Wissel OH Leuven Wissel L. Shengelia voor M. Al-Tamari OH Leuven
76' Doelpunt OH Leuven Doelpunt L. Shengelia met assist van X. Mercier OH Leuven 2-2
79' Wissel Antwerp Wissel M. Benson voor R. Nainggolan Antwerp
82' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor S. Dewaest OH Leuven
86' Wissel OH Leuven Wissel M. Keita voor K. Malinov OH Leuven
93' Tweede gele kaart OH Leuven Tweede gele kaart voor S. Dewaest OH Leuven
93' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor B. Verstraete Antwerp
Video hoogtepunten en samenvatting Antwerp - OH Leuven
Opstellingen Antwerp - OH Leuven
De opstellingen van Antwerp en OH Leuven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antwerp gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en OH Leuven zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.