Nabeschouwing Antwerp - Sint-Truiden (1-1) || Jupiler Pro League 2021/2022

Dinsdag 25 januari 2022 - 18:45 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Antwerp het dinsdag 25 januari 2022 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in Bosuilstadion in Deurne.

Via de Antwerp - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antwerp - Sint-Truiden (1-1)

De Jupiler Pro League 2021/2022 wedstrijd tussen Antwerp en Sint-Truiden geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door M. Balikwisha, waarmee Antwerp met 1-0 de leiding nam. Sint-Truiden kwam na 54 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van T. Hara, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Antwerp - Sint-Truiden 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antwerp - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Antwerp Doelpunt M. Balikwisha met assist van R. De Laet Antwerp 1-0
40' Wissel Antwerp Wissel K. Miyoshi voor M. Benson Antwerp
47' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor T. Hara Sint-Truiden
50' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor L. Cacace Sint-Truiden
54' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt T. Hara met assist van T. Leistner Sint-Truiden 1-1
66' Wissel Antwerp Wissel M. Samatta voor P. Gerkens Antwerp
66' Wissel Antwerp Wissel J. Bataille voor R. De Laet Antwerp
82' Wissel Antwerp Wissel J. Eggestein voor M. Balikwisha Antwerp
87' Wissel Sint-Truiden Wissel C. Durkin voor C. Bruls Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting Antwerp - Sint-Truiden
Opstellingen Antwerp - Sint-Truiden
De opstellingen van Antwerp en Sint-Truiden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antwerp gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Sint-Truiden zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Antwerp - Sint-Truiden

Antwerp en Sint-Truiden treffen elkaar in de 24e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Van Damme en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Antwerp en Sint-Truiden in de Jupiler Pro League vond plaats op 21 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sint-Truiden. Op basis van de afgelopen 9 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Antwerp als Sint-Truiden wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Winst Antwerp 3
Winst Sint-Truiden 3
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antwerp op een 3e positie staat, terwijl we Sint-Truiden terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.