Nabeschouwing AS Eupen - Antwerp (0-1) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zaterdag 11 september 2021 - 16:15 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt AS Eupen het zaterdag 11 september 2021 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Kehrweg in Eupen.

Via de AS Eupen - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Antwerp (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen AS Eupen en Antwerp is onder leiding van scheidsrechter Kevin Van Damme geëindigd in een 0-1 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Antwerp kreeg in de 55e minuut een strafschop toegekend, die door M. Frey werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 55 minuten was het M. Frey die Antwerp op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Antwerp uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE AS Eupen - Antwerp 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' VAR: Afgekeurd doelpunt S. Prevljak Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel S. Prevljak AS Eupen
33' Wissel Antwerp Wissel D. Almeida voor B. Engels Antwerp
38' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor R. De Laet Antwerp
41' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor R. Nainggolan Antwerp
41' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor K. Miyoshi Antwerp
55' Penalty gemist Antwerp Penalty gemist M. Frey Antwerp
55' Doelpunt Antwerp Doelpunt M. Frey Antwerp 0-1
56' Wissel Antwerp Wissel M. Samatta voor M. Benson Antwerp
68' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor B. Verstraete Antwerp
70' Wissel AS Eupen Wissel J. Deom voor J. Cools AS Eupen
71' Wissel Antwerp Wissel J. Eggestein voor M. Frey Antwerp
71' Wissel Antwerp Wissel P. Gerkens voor K. Miyoshi Antwerp
80' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor P. Gerkens Antwerp
80' Wissel AS Eupen Wissel M. Kone voor K. Ndri AS Eupen
80' Wissel AS Eupen Wissel S. Gnaka voor B. Lambert AS Eupen
87' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor S. Prevljak AS Eupen
90' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor J. Amat AS Eupen
Video hoogtepunten en samenvatting AS Eupen - Antwerp
Opstellingen AS Eupen - Antwerp
De opstellingen van AS Eupen en Antwerp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AS Eupen gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Antwerp zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.