Nabeschouwing AS Eupen - Cercle Brugge (0-2) || Jupiler Pro League

Zondag 16 januari 2022 - 16:00 uur

In de Jupiler Pro League neemt AS Eupen het zondag 16 januari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cercle Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Kehrweg in Eupen.

Via de AS Eupen - Cercle Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Cercle Brugge (0-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen AS Eupen en Cercle Brugge is onder leiding van scheidsrechter Christof Dierick geëindigd in een 0-2 overwinning voor Cercle Brugge. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 77e minuut door T. Somers, waarmee Cercle Brugge met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 82e minuut voor dat Cercle Brugge via D. Hotic op 0-2 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Cercle Brugge.

Wedstrijdstatistieken AS Eupen - Cercle Brugge
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
5
14
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
100
119
Gevaarlijke aanvallen
37
55
Corners
3
3
Wissels
4
4
LIVE AS Eupen - Cercle Brugge 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Cercle Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor B. Lambert AS Eupen
5' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor R. Decostere Cercle Brugge
34' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor J. Amat AS Eupen
46' Wissel Cercle Brugge Wissel Vitinho voor R. Decostere Cercle Brugge
56' Wissel Cercle Brugge Wissel A. Denkey voor A. Millan Cercle Brugge
59' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor B. Popovic Cercle Brugge
70' Wissel AS Eupen Wissel M. Essahel voor A. Nanah AS Eupen
72' Wissel AS Eupen Wissel L. Offermann voor J. Deom AS Eupen
77' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt T. Somers Cercle Brugge 0-1
82' Penalty Cercle Brugge Penalty D. Hotic Cercle Brugge 0-2
83' Wissel Cercle Brugge Wissel David voor O. Deman Cercle Brugge
85' Wissel AS Eupen Wissel A. Sternon voor G. Magnee AS Eupen
85' Wissel AS Eupen Wissel D. Oger voor K. Ndri AS Eupen
86' Wissel Cercle Brugge Wissel F. Kanoute voor C. Vanhoutte Cercle Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting AS Eupen - Cercle Brugge
Opstellingen AS Eupen - Cercle Brugge
De opstellingen van AS Eupen en Cercle Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AS Eupen gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Cercle Brugge zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Stefan Krämer
Wissels AS Eupen
# Speler Pos.
1 Lucas Morren K
4 Arnaud Mollers V
25 Alessio Sternon M
21 Mohammed Amine Essahel M
17 Dario Oger M
19 Marwin Ailiesei M
12 Lorenzo Offermann A
Formatie 4-2-3-1
Coach Dominik Thalhammer
Voorbeschouwing AS Eupen - Cercle Brugge

AS Eupen en Cercle Brugge treffen elkaar in de 22e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christof Dierick en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AS Eupen en Cercle Brugge in de Jupiler Pro League vond plaats op 17 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor AS Eupen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is AS Eupen favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Cercle Brugge slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst AS Eupen 6
Winst Cercle Brugge 2
Gelijkspel 1
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AS Eupen op een 12e positie staat, terwijl we Cercle Brugge terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
AS Eupen - Cercle Brugge Opstelling AS Eupen Opstelling Cercle Brugge Live AS Eupen - Cercle Brugge Live AS Eupen - Cercle Brugge kijken AS Eupen - Cercle Brugge kijken Live AS Eupen - Cercle Brugge stream AS Eupen - Cercle Brugge Fox Sports Nabeschouwing AS Eupen - Cercle Brugge Uitslag AS Eupen - Cercle Brugge Statistieken AS Eupen - Cercle Brugge Jupiler Pro League 2021/2022 AS Eupen - Cercle Brugge wedden AS Eupen - Cercle Brugge gokken AS Eupen - Cercle Brugge Unibet