Nabeschouwing AS Eupen - Standard Luik (0-2) || Jupiler Pro League 2021/2022

Woensdag 26 januari 2022 - 18:45 uur



In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt AS Eupen het woensdag 26 januari 2022 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Standard Luik. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Kehrweg in Eupen.

Via de AS Eupen - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Standard Luik (0-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen AS Eupen en Standard Luik is onder leiding van scheidsrechter Wim Smet geëindigd in een 0-2 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door R. Emond, waarmee Standard Liège met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Standard Liège opnieuw te scoren. In de 90e minuut was het D. M. Dragus die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Standard Liège.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Standard Luik.

Wedstrijdstatistieken AS Eupen - Standard Luik
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
17
14
Schoten op doel
0
4
Aanvallen
130
80
Gevaarlijke aanvallen
64
19
Passes
553
362
Overtredingen
7
9
Buitenspel
2
2
Corners
11
2
Wissels
5
5
LIVE AS Eupen - Standard Luik 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor A. Calut Standard Liège
19' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor B. Lambert AS Eupen
45' Doelpunt Standard Liège Doelpunt R. Emond Standard Liège 0-1
46' Wissel AS Eupen Wissel T. Alloh voor J. Amat AS Eupen
65' Wissel AS Eupen Wissel G. Konstantelias voor K. Ndri AS Eupen
65' Wissel AS Eupen Wissel S. Prevljak voor J. Ngoy AS Eupen
70' Wissel Standard Liège Wissel M. Carcela-Gonzalez voor R. Emond Standard Liège
70' Wissel Standard Liège Wissel S. Bastien voor A. Donnum Standard Liège
76' Wissel AS Eupen Wissel T. Musel voor A. Beck AS Eupen
79' Wissel Standard Liège Wissel D. M. Dragus voor J. Muleka Standard Liège
79' Wissel Standard Liège Wissel N. Nkounkou voor M. Cafaro Standard Liège
85' Wissel AS Eupen Wissel J. Deom voor G. Magnee AS Eupen
87' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor N. Nkounkou Standard Liège
90' Doelpunt Standard Liège Doelpunt D. M. Dragus Standard Liège 0-2
93' Wissel Standard Liège Wissel M. Lestienne voor N. Raskin Standard Liège
Video hoogtepunten en samenvatting AS Eupen - Standard Luik
Opstellingen AS Eupen - Standard Luik
De opstellingen van AS Eupen en Standard Luik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AS Eupen gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Standard Luik zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 3-1-4-2
Coach Stefan Krämer
Wissels AS Eupen
# Speler Pos.
30 Robin Himmelmann K
3 Teddy Alloh V
31 Torben Müsel M
26 Jens Cools M
10 Ioannis Konstantelias M
14 Jérôme Deom M
9 Smail Prevljak A
Formatie 4-4-2
Coach Luka Elsner
Voorbeschouwing AS Eupen - Standard Luik

AS Eupen en Standard Luik treffen elkaar in de 24e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wim Smet en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AS Eupen en Standard Luik in de Jupiler Pro League vond plaats op 20 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Standard Luik. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Standard Luik favoriet. 8 keer wist de ploeg van AS Eupen te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor AS Eupen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst AS Eupen 2
Winst Standard Luik 8
Gelijkspel 3
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AS Eupen op een 12e positie staat, terwijl we Standard Luik terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
AS Eupen - Standard Luik Opstelling AS Eupen Opstelling Standard Luik Live AS Eupen - Standard Luik Live AS Eupen - Standard Luik kijken AS Eupen - Standard Luik kijken Live AS Eupen - Standard Luik stream AS Eupen - Standard Luik Fox Sports Nabeschouwing AS Eupen - Standard Luik Uitslag AS Eupen - Standard Luik Statistieken AS Eupen - Standard Luik Jupiler Pro League 2021/2022 AS Eupen - Standard Luik wedden AS Eupen - Standard Luik gokken AS Eupen - Standard Luik Unibet