Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Cercle Brugge (0-1) || Jupiler Pro League

Dinsdag 27 juli 2021 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League neemt Beerschot-Wilrijk het dinsdag 27 juli 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Cercle Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion in Antwerp.

Via de Beerschot-Wilrijk - Cercle Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Cercle Brugge (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Beerschot-Wilrijk en Cercle Brugge is onder leiding van scheidsrechter Alexandre Boucaut geëindigd in een 0-1 overwinning voor Cercle Brugge. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door O. Deman, waarmee Cercle Brugge met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Cercle Brugge.

Wedstrijdstatistieken Beerschot-Wilrijk - Cercle Brugge
Balbezit
70%
30%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
6
0
Aanvallen
36
22
Gevaarlijke aanvallen
26
8
Corners
8
3
LIVE Beerschot-Wilrijk - Cercle Brugge 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot-Wilrijk - Cercle Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
36' Wissel Cercle Brugge Wissel B. Popovic voor S. Miangue Cercle Brugge
40' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt O. Deman met assist van R. Decostere Cercle Brugge 0-1
49' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor T. De Smet Beerschot-Wilrijk
52' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor O. Deman Cercle Brugge
55' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel B. Eleke voor L. Krekovic Beerschot-Wilrijk
55' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel A. Sanyang voor M. Halaimia Beerschot-Wilrijk
55' Wissel Cercle Brugge Wissel L. Lopes voor H. van der Bruggen Cercle Brugge
87' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel M. Noubissi voor M. Suzuki Beerschot-Wilrijk
91' Wissel Cercle Brugge Wissel T. Somers voor A. Denkey Cercle Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Beerschot-Wilrijk - Cercle Brugge
Opstellingen Beerschot-Wilrijk - Cercle Brugge
De opstellingen van Beerschot-Wilrijk en Cercle Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Beerschot-Wilrijk gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Cercle Brugge zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Peter Maes
Wissels Beerschot-Wilrijk
# Speler Pos.
21 Abraham Okyere
99 Abdulia Sanyang
1 Wouter Biebauw K
55 Stipe Radić V
79 Ayrton Mboko V
16 Tom Pietermaat V
7 Blessing Chibukie Eleke A
Formatie 3-4-3
Coach Yves Vanderhaeghe
Voorbeschouwing Beerschot-Wilrijk - Cercle Brugge

Beerschot-Wilrijk en Cercle Brugge treffen elkaar in de 1e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexandre Boucaut en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Jupiler Pro League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Beerschot-Wilrijk en Cercle Brugge in de Jupiler Pro League vond plaats op 4 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cercle Brugge. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Cercle Brugge favoriet. 1 keer wist de ploeg van Beerschot-Wilrijk te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Beerschot-Wilrijk. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Beerschot-Wilrijk 0
Winst Cercle Brugge 1
Gelijkspel 1
Totaal 2

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Beerschot-Wilrijk - Cercle Brugge Opstelling Beerschot-Wilrijk Opstelling Cercle Brugge Live Beerschot-Wilrijk - Cercle Brugge Live Beerschot-Wilrijk - Cercle Brugge kijken Beerschot-Wilrijk - Cercle Brugge kijken Live Beerschot-Wilrijk - Cercle Brugge stream Beerschot-Wilrijk - Cercle Brugge Fox Sports Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Cercle Brugge Uitslag Beerschot-Wilrijk - Cercle Brugge Statistieken Beerschot-Wilrijk - Cercle Brugge Jupiler Pro League 2021/2022 Beerschot-Wilrijk - Cercle Brugge wedden Beerschot-Wilrijk - Cercle Brugge gokken Beerschot-Wilrijk - Cercle Brugge Unibet