Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - KV Oostende (0-2) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zaterdag 18 december 2021 - 16:15 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Beerschot-Wilrijk het zaterdag 18 december 2021 om 16:15 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion in Antwerp.

Via de Beerschot-Wilrijk - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - KV Oostende (0-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Beerschot-Wilrijk en KV Oostende is onder leiding van scheidsrechter Christof Dierick geëindigd in een 0-2 overwinning voor KV Oostende. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door T. Ambrose, waarmee KV Oostende met 0-1 de leiding nam. KV Oostende vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Gueye op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 74e minuut kreeg S. Fortes van KV Oostende voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en KV Oostende de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 81e minuut werd S. Radic van Beerschot-Wilrijk met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Beerschot-Wilrijk het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor KV Oostende.

LIVE Beerschot-Wilrijk - KV Oostende 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot-Wilrijk - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Doelpunt KV Oostende Doelpunt T. Ambrose KV Oostende 0-1
42' Doelpunt KV Oostende Doelpunt M. Gueye met assist van N. Batzner KV Oostende 0-2
46' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel M. Lemos voor P. Bourdin Beerschot-Wilrijk
46' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel L. Shankland voor M. Caicedo Beerschot-Wilrijk
46' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel M. Noubissi voor M. Suzuki Beerschot-Wilrijk
64' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor S. Fortes KV Oostende
66' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor A. Amade KV Oostende
74' Tweede gele kaart KV Oostende Tweede gele kaart voor S. Fortes KV Oostende
76' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel L. Krekovic voor M. Halaimia Beerschot-Wilrijk
79' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor N. Batzner KV Oostende
81' Rode kaart Beerschot-Wilrijk Rode kaart voor S. Radic Beerschot-Wilrijk
84' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel I. Sebaoui voor R. Vaca Beerschot-Wilrijk
88' Wissel KV Oostende Wissel D. Atanga voor M. Gueye KV Oostende
90' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor K. Rocha Santos KV Oostende
96' Wissel KV Oostende Wissel R. DHaese voor T. Ambrose KV Oostende
96' Wissel KV Oostende Wissel E. Patoulidis voor N. Batzner KV Oostende
Video hoogtepunten en samenvatting Beerschot-Wilrijk - KV Oostende
Opstellingen Beerschot-Wilrijk - KV Oostende
De opstellingen van Beerschot-Wilrijk en KV Oostende zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Beerschot-Wilrijk gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en KV Oostende zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.