Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Standard Luik (0-1) || Jupiler Pro League

Zondag 15 augustus 2021 - 13:30 uur

In de Jupiler Pro League neemt Beerschot-Wilrijk het zondag 15 augustus 2021 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Standard Luik. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion in Antwerp.

Via de Beerschot-Wilrijk - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Standard Luik (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Beerschot-Wilrijk en Standard Luik is onder leiding van scheidsrechter Alexandre Boucaut geëindigd in een 0-1 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door J. Klauss, waarmee Standard Liège met 0-1 de leiding nam. Beerschot-Wilrijk kreeg via R. Holzhauser in de 71e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Alexandre Boucaut de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Standard Luik uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Beerschot-Wilrijk - Standard Luik
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
12
8
Schoten op doel
2
1
Aanvallen
92
131
Gevaarlijke aanvallen
36
47
Corners
3
3
Wissels
3
3
LIVE Beerschot-Wilrijk - Standard Luik 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot-Wilrijk - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor T. De Smet Beerschot-Wilrijk
56' Wissel Standard Liège Wissel D. M. Dragus voor A. Donnum Standard Liège
64' Doelpunt Standard Liège Doelpunt J. Klauss met assist van D. M. Dragus Standard Liège 0-1
71' Penalty gemist Beerschot-Wilrijk Penalty gemist R. Holzhauser Beerschot-Wilrijk
75' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel I. Soumare voor F. Frans Beerschot-Wilrijk
81' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel M. Suzuki voor I. Coulibaly Beerschot-Wilrijk
82' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor A. Bodart Standard Liège
83' Wissel Standard Liège Wissel N. Ngoy voor G. Cimirot Standard Liège
83' Wissel Standard Liège Wissel O. Dumont voor S. Amallah Standard Liège
85' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel D. Van den Buijs voor T. De Smet Beerschot-Wilrijk
89' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor S. Radic Beerschot-Wilrijk
Video hoogtepunten en samenvatting Beerschot-Wilrijk - Standard Luik
Opstellingen Beerschot-Wilrijk - Standard Luik
De opstellingen van Beerschot-Wilrijk en Standard Luik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Beerschot-Wilrijk gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Standard Luik zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Peter Maes
Wissels Beerschot-Wilrijk
# Speler Pos.
1 Wouter Biebauw K
27 Mohamed Reda Halaimia V
6 Dario Van den Buijs V
66 Apostolos Konstantopoulos V
21 Abraham Okyere M
11 Issa Soumaré A
10 Musashi Suzuki A
Formatie 4-3-3
Coach M'Baye Leye
Voorbeschouwing Beerschot-Wilrijk - Standard Luik

Beerschot-Wilrijk en Standard Luik treffen elkaar in de 4e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexandre Boucaut en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Beerschot-Wilrijk en Standard Luik in de Jupiler Pro League vond plaats op 18 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Standard Luik. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Standard Luik favoriet. 2 keer wist de ploeg van Beerschot-Wilrijk te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Beerschot-Wilrijk. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Beerschot-Wilrijk 0
Winst Standard Luik 2
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Beerschot-Wilrijk op een 18e positie staat, terwijl we Standard Luik terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Beerschot-Wilrijk - Standard Luik Opstelling Beerschot-Wilrijk Opstelling Standard Luik Live Beerschot-Wilrijk - Standard Luik Live Beerschot-Wilrijk - Standard Luik kijken Beerschot-Wilrijk - Standard Luik kijken Live Beerschot-Wilrijk - Standard Luik stream Beerschot-Wilrijk - Standard Luik Fox Sports Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Standard Luik Uitslag Beerschot-Wilrijk - Standard Luik Statistieken Beerschot-Wilrijk - Standard Luik Jupiler Pro League 2021/2022 Beerschot-Wilrijk - Standard Luik wedden Beerschot-Wilrijk - Standard Luik gokken Beerschot-Wilrijk - Standard Luik Unibet