Nabeschouwing Club Brugge - KV Oostende (3-0) || Jupiler Pro League

Vrijdag 10 september 2021 - 20:45 uur

In de Jupiler Pro League neemt Club Brugge het vrijdag 10 september 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - KV Oostende (3-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Club Brugge en KV Oostende is onder leiding van scheidsrechter Nathan Verboomen geëindigd in een 3-0 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door N. Lang, waarmee Club Brugge met 1-0 de leiding nam. In de 45e minuut kreeg S. Fortes van KV Oostende voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor KV Oostende de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Club Brugge via een goal van H. Vanaken in de 56e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 80e minuut volgde een derde treffer van Club Brugge, waarmee N. Lang zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nathan Verboomen, waardoor Club Brugge dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Club Brugge - KV Oostende
Goals
3
0
Balbezit
69%
31%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
0
4
Schoten totaal
33
5
Schoten op doel
8
4
Aanvallen
142
84
Gevaarlijke aanvallen
91
30
Corners
10
4
Wissels
5
5
LIVE Club Brugge - KV Oostende 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Doelpunt Club Brugge Doelpunt N. Lang met assist van K. Sowah Club Brugge 1-0
33' Wissel Club Brugge Wissel N. Mbamba voor E. Balanta Club Brugge
42' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor S. Fortes KV Oostende
45' Tweede gele kaart KV Oostende Tweede gele kaart voor S. Fortes KV Oostende
46' Wissel KV Oostende Wissel A. Tanghe voor M. Osifo KV Oostende
48' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor N. Batzner KV Oostende
56' Doelpunt Club Brugge Doelpunt H. Vanaken met assist van Clinton Mata Club Brugge 2-0
56' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor M. Gueye KV Oostende
61' Wissel KV Oostende Wissel T. Ambrose voor M. Gueye KV Oostende
61' Wissel KV Oostende Wissel V. Koziello voor M. DArpino KV Oostende
68' Wissel Club Brugge Wissel M. Rits voor R. Vormer Club Brugge
70' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor K. Rocha Santos KV Oostende
76' Wissel KV Oostende Wissel D. Atanga voor M. Kvasina KV Oostende
76' Wissel KV Oostende Wissel E. Patoulidis voor N. Batzner KV Oostende
80' Doelpunt Club Brugge Doelpunt N. Lang met assist van H. Vanaken Club Brugge 3-0
82' Wissel Club Brugge Wissel F. Maouassa voor E. Sobol Club Brugge
82' Wissel Club Brugge Wissel B. Mechele voor J. Hendry Club Brugge
82' Wissel Club Brugge Wissel B. Dost voor C. de Ketelaere Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - KV Oostende
Opstellingen Club Brugge - KV Oostende
De opstellingen van Club Brugge en KV Oostende zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Club Brugge gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en KV Oostende zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Philippe Clement
Formatie 3-5-2
Coach Alexander Blessin
Wissels KV Oostende
# Speler Pos.
22 Jordy Schelfhout K
23 Alfons Amade V
24 Evangelos Patoulidis M
26 Vincent Koziello M
33 Anton Tanghe M
68 Thierry Ambrose A
77 David Atanga A
Voorbeschouwing Club Brugge - KV Oostende

Club Brugge en KV Oostende treffen elkaar in de 7e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nathan Verboomen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge en KV Oostende in de Jupiler Pro League vond plaats op 20 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Club Brugge. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Club Brugge favoriet. De thuisploeg wist 16 keer te winnen, terwijl KV Oostende slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Club Brugge 16
Winst KV Oostende 2
Gelijkspel 2
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Club Brugge op een 3e positie staat, terwijl we KV Oostende terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Club Brugge - KV Oostende Opstelling Club Brugge Opstelling KV Oostende Live Club Brugge - KV Oostende Live Club Brugge - KV Oostende kijken Club Brugge - KV Oostende kijken Live Club Brugge - KV Oostende stream Club Brugge - KV Oostende Fox Sports Nabeschouwing Club Brugge - KV Oostende Uitslag Club Brugge - KV Oostende Statistieken Club Brugge - KV Oostende Jupiler Pro League 2021/2022 Club Brugge - KV Oostende wedden Club Brugge - KV Oostende gokken Club Brugge - KV Oostende Unibet