Nabeschouwing Gent - Antwerp (0-1) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zondag 30 januari 2022 - 16:00 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Gent het zondag 30 januari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Antwerp (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Gent en Antwerp is onder leiding van scheidsrechter Lothar D'hondt geëindigd in een 0-1 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 14e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg M. Frey van Antwerp via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 16 minuten was het A. Yusuf die Antwerp op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Antwerp.

LIVE Gent - Antwerp 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Penalty gemist Antwerp Penalty gemist M. Frey Antwerp
16' Doelpunt Antwerp Doelpunt A. Yusuf met assist van R. Nainggolan Antwerp 0-1
47' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor M. Balikwisha Antwerp
55' Wissel Antwerp Wissel S. Vines voor J. Bataille Antwerp
66' Wissel Gent Wissel V. Odjidja-Ofoe voor N. Fortuna Gent
66' Wissel Antwerp Wissel K. Miyoshi voor M. Frey Antwerp
66' Gele kaart Gent Gele kaart voor M. Samoise Gent
82' Wissel Antwerp Wissel F. Haroun voor M. Balikwisha Antwerp
82' Wissel Gent Wissel G. Bruno voor B. Godeau Gent
89' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor B. Verstraete Antwerp
92' Gele kaart Gent Gele kaart voor H. Vanhaezebrouck Gent
92' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor F. Haroun Antwerp
93' Gele kaart Gent Gele kaart voor J. Okumu Gent
93' Gele kaart Gent Gele kaart voor S. Bolat Gent
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Antwerp
Opstellingen Gent - Antwerp
De opstellingen van Gent en Antwerp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gent gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Antwerp zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.