Nabeschouwing Gent - RFC Seraing (4-0) || Jupiler Pro League 2021/2022

Woensdag 23 februari 2022 - 18:45 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Gent het woensdag 23 februari 2022 om 18:45 uur in eigen huis op tegen RFC Seraing. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - RFC Seraing live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - RFC Seraing (4-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Gent en RFC Seraing is onder leiding van scheidsrechter Jasper Vergoote geëindigd in een 4-0 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door L. Depoitre, waarmee Gent met 1-0 de leiding nam. Gent vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Tissoudali op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 23e minuut volgde een derde treffer van Gent, waarmee T. Tissoudali zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Gent in de 46e minuut, nadat M. Samoise de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Gent.

LIVE Gent - RFC Seraing 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - RFC Seraing teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Gent Gele kaart voor M. Samoise Gent
15' Doelpunt Gent Doelpunt L. Depoitre Gent 1-0
20' Doelpunt Gent Doelpunt T. Tissoudali Gent 2-0
23' Doelpunt Gent Doelpunt T. Tissoudali met assist van A. Castro-Montes Gent 3-0
30' Wissel RFC Seraing Wissel W. Faye voor D. Opare RFC Seraing
45' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor I. Cisse RFC Seraing
46' Wissel RFC Seraing Wissel Marius voor Y. Maziz RFC Seraing
46' Wissel Gent Wissel C. Operi voor A. Castro-Montes Gent
46' Doelpunt Gent Doelpunt M. Samoise met assist van V. Odjidja-Ofoe Gent 4-0
56' Wissel Gent Wissel Y. Malede voor L. Depoitre Gent
63' Wissel RFC Seraing Wissel M. Douane voor G. Mikautadze RFC Seraing
63' Wissel RFC Seraing Wissel S. Mansoni voor A. Bernier RFC Seraing
77' Wissel Gent Wissel A. Hjulsager voor V. Odjidja-Ofoe Gent
77' Wissel Gent Wissel R. Bezus voor T. Tissoudali Gent
77' Wissel RFC Seraing Wissel E. Spago voor G. Kilota RFC Seraing
83' Wissel Gent Wissel B. Godeau voor M. Ngadeu Gent
90' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Y. Nadrani RFC Seraing
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - RFC Seraing
Opstellingen Gent - RFC Seraing
De opstellingen van Gent en RFC Seraing zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gent gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en RFC Seraing zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.